Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκ: 23χρονη πάλεψε με τίγρη για να σώσει την κατσίκα της!

Δείτε τι συνέβη!

5 Απριλίου 2018 08:55
Σοκ: 23χρονη πάλεψε με τίγρη για να σώσει την κατσίκα της!

Η 23χρονη γυναίκα που πάλεψε με μια τίγρη για να προστατέψει την κατσίκα της, έδωσε μάχη με τον θάνατο και νίκησε.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του BBC, το περιστατικό συνέβη στο κρατίδιο Maharashtra της Ινδίας, ενώ η νεαρή upali Meshram έτρεξε γρήγορα έξω από το σπίτι της όταν άκουσε την κατσίκα της να βελάζει δυνατά. Προκειμένου να την προστατέψει άρπαξε ένα ξύλο κι άρχισε να χτυπά την τίγρη η οποία της ανταπέδωσε την επίθεση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρίλερ στην Βουλιαγμένη: Ένοπλη ληστεία με ομήρους! Θύμα πασίγνωστη δικηγόρος! (video)

Η 23χρονη όσο και η μητέρα της υπέστησαν ελαφρείς τραυματισμούς ενώ ήδη έχουν πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο. Η κατσίκα ωστόσο δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματά της.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη εβδομάδα αλλά σήμερα είδε το φως της δημοσιότητας. Η 23χρονη τράβηξε και φωτογραφία από τα τραύματα των γυναικών.

Η Meshram τραυματίστηκε στο κεφάλι, το στήθος, τα πόδια και τα χέρια, αλλά ήταν όλα τα τραύματα επιφανειακά και ανάρρωσε πλήρως.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς πέθανε ο Ιησούς- Συγκλονιστικές περιγραφές από τον ιατροδικαστή Φίλιππο Κουτσάφτη!

«Νόμιζα πως η κόρη μου θα πεθάνει», είπε στο BBC η μητέρα της, σημειώνοντας πως τρομοκρατήθηκε όταν είδε την κόρη της μέσα στο αίμα να προσπαθεί να διώξει την τίγρη με ένα ξύλο.

Σύμφωνα με το βρετανικό δίκτυο, στο συγκεκριμένο χωριό συχνά εμφανίζονται άγρια ζώα επειδή βρίσκεται κοντά σε πάρκο άγριας ζωής

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share