Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

5 τύποι που πάντα θα εμφανιστούν μπροστά μας την Μεγάλη Εβδομάδα!

Θα ταυτιστείς απόλυτα!

4 Απριλίου 2018 11:41
5 τύποι που πάντα θα εμφανιστούν μπροστά μας την Μεγάλη Εβδομάδα!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Μεγάλη Εβδομάδα, Άγιες μέρες, διακοπές, ξεκούραση, νηστεία και... Ανάσταση με πολύ φαγητό! Πως θα μπορούσες να χαρακτηρίσεις την δική σου Μεγάλη Εβδομάδα;

Για πολλούς το Πάσχα είναι η αγαπημένη τους Γιορτή μέσα στον χρόνο! Για άλλους πάλι όχι! Όπως και να έχει πάντως τις μέρες αυτές της Μεγάλης Εβδομάδας πάντα θα συναντήσεις 5 είδη ανθρώπων που θα σου σπάσουν τα νεύρα!

Διάβασε παρακάτω και θα ταυτιστείς σίγουρα μαζί μας:

1ον: Σίγουρα θα πετύχεις ΠΑΝΤΑ, μα ΠΑΝΤΑ τον τύπο που όχι απλά δεν θα νηστεύει αλλά θα σκάει "μύτη" μπροστά σου προκλητικά με σουβλάκια και γλυκά Μεγάλη Παρασκευή! Δικαίωμα του καθενός είναι αν θα νηστέψει ή όχι όμως αυτή η συνήθεια να... περηφανεύονται για το τι φαγητό θα γευτούν ξεπερνάει το όριο της βλακείας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Το Twitter κράζει την Ροδάνθη για την... παραμονή της: "Να την έχεις γυμνάστρια στο σχολείο και να σου βάλει 15!"

2ον: Πάμε στο άλλο άκρο! ΠΑΝΤΑ θα συναντήσεις τον άνθρωπο που όχι απλά νηστεύει, αλλά δεν τρώει ούτε λάδι αλλά ούτε και... αλκόολ! Μιλάμε για τον τερματισμό!

3ον: Πάντα θα συναντήσεις μια θείτσα στην εκκλησία που ενώ έχει νηστέψει, έχει εξομολογηθεί και πηγαίνει καθημερινά να πάρει την ευλογία του Θεού, θα... κουτσομπολέψει μια έτερη πιστή! ΝΟΜΟΣ

4ον: Τις μητέρες που θα... βάλουν μέσο για να πάρουν τα παιδιά τους εξαπτέρυγα στην περιφορά του Επιτάφειου! Ούτε βίσμα για στρατό να ήταν

5ον: Και φυσικά για τέλος αφήσουμε τους... Θεούληδες που 00:02 το βράδυ της Ανάστασης έχουν εξαφανιστεί από την Εκκλησία και τρώνε ήδη την μαγειρίτσα τους! Με την ευκαιρία; Η Λειτουργία τελειώνει γύρω στις 03:00!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Champions League: Το Twitter υποκλίνεται στην γκολάρα του Ρονάλντο: "Αυτά τα έκανε ο Πελέ και 50 χρόνια μετά ο Κριστιάνο"!

Καλές γιορτές σ' όλους!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share