Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γυναίκα έκανε άρωμα τα υγρά από την ευαίσθητη περιοχή της! - Δείτε τι συνέβη!

20 Μαρτίου 2018 16:02
Γυναίκα έκανε άρωμα τα υγρά από την ευαίσθητη περιοχή της! - Δείτε τι συνέβη!

Είναι μια απ' αυτές τις περίεργες ιστορίες, όπου μια γυναίκα μαθαίνει κάτι από μια άλλη και αποφασίζει να το εφαρμόσει κάτω από την ομπρέλα του άλλοθι που ακούει στο "γιατί όχι;". Κάπως έτσι και το κορίτσι αυτής της ιστορίας, παρόλο που μέχρι πρότινος ήταν φανατική των αρωμάτων Gypsy Water και Daisy, αποφάσισε να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό - και αρκετά πιο φυσικό.

Το πείραμα
Είχε ακούσει ότι μια γυναίκα χρησιμοποίησε τις κολπικές εκκρίσεις της σαν άρωμα, σαν αφροδισιακό ώστε να προσελκύσει τους άντρες. Αηδίασε στην αρχή, αλλά μετά αποφάσισε να το δοκιμάσει. Αφού διάβασε και μελέτησε στο διαδίκτυο λοιπόν όλα κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι βασικά βάζεις ένα δάχτυλο εκεί κάτω και στη συνέχεια "ταμπονάρεις" στα σημεία εκείνα του σφυγμού σου - στους καρπούς, πίσω απ' τα αυτιά κλπ.

Σχετικό info: Οι εταίρες της μεσαιωνικής Ευρώπης φορούσαν μικρή ποσότητα από τις κολπικές τους εκκρίσεις σαν άρωμα, ώστε να προσελκύσουν πελάτες, ταμπονάροντάς το πίσω από τα αυτιά, στον λαιμό και στο στήθος τους.

Έτσι λοιπόν έψαξε για κάποια perfumerie ώστε να τη βοηθήσει να δημιουργήσει το δικό της, αρκετά προσωπικό άρωμα, χρησιμοποιώντας μάλιστα τα σωματικά υγρά του ίδιου του πελάτη. Η απάντηση που πήρε ήταν ότι τα υγρά αυτά δεν είναι σταθερά κι έτσι είναι δύσκολα να χρησιμοποιηθούν σε μια φόρμουλα, αλλά βρήκε μία άκρη όπου μπορούσε να συνδυάσει αιθέρια έλαια και κάποια περίεργα αρώματα φερομονών, ώστε να δημιουργήσουν ένα ιδιαίτερο άρωμα. Υπάρχουν αρώματα όπως η κολοκυθόπιτα, η λεβάντα, η γλυκόριζα και τα ντόνατς, τα οποία αυξάνουν τη ροή του αίματος στα γεννητικά όργανα ενός άντρα σύμφωνα με μια έρευνα.

Το άρωμα που δημιούργησαν στο τέλος ήταν κάτι που μύριζε μεν όμορφα, χωρίς όμως να έχει ένταση, ώστε να μην "καλύπτει" το άρωμα της ευαίσθητης περιοχής. Προκειμένου να συλλέξει τα κολπικά υγρά, χρησιμοποίησε μια μπατονέτα, την οποία αφού πέρασε από τον κόλπο της, την βύθισε στο άρωμα που δημιούργησε. Στη συνέχεια την εφάρμοσε στο λαιμό, τους καρπούς και το ντεκολτέ της, πήρε την τσαντούλα της και βγήκε.

Τα αποτελέσματα
Όπως είναι λογικό κι επόμενο, η κοπέλα αυτή δεν ανακάλυψε την Αμερική, ούτε μύριζε άσχημα, ούτε κατάλαβε κάποιος ότι έχει κάνει όλες αυτές τις αλχημείες στο άρωμα που φοράει. Πέρα απ' το γεγονός ότι βγήκε με έναν τύπο, μέθυσαν και εκείνος της είπε "δε μπορώ να σταματήσω. Αυτό το άρωμα που φοράς φταίει", δε συνέβη τίποτ' άλλο αξιοσημείωτο που να αποδεικνύει τη φοβερή δύναμη της μπατονέτας που έχει εμποτιστεί με κολπικά υγρά. Α, και ο ταμίας στο σούπερ μάρκετ της μίλησε πιο ευγενικά απ' ό,τι συνήθως, ενώ βγήκε με έναν γνωστό της και εκείνος της ζήτησε και δεύτερο ραντεβού.

Οι πιθανότητες είναι πως αν σ' έχει κουράσει η ερωτική σου ζωή, δε χρειάζεσαι ούτε νέο άρωμα, ούτε καινούριο κραγιόν, ούτε καν καινούρια ρούχα. Μαντεύω, και εγώ και εκείνη που έκανε το πείραμα, πως η προσωπικότητά σου και αυτό που είσαι ούτως ή άλλως είναι υπέρ αρκετά για να γοητεύσεις τον άντρα που θες.

Πηγή: ladylike.gr

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share