Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η...τρέλα για selfies έφτασε μέχρι και την Ανταρκτική - Δείτε τι έκαναν δύο πιγκουίνοι

12 Μαρτίου 2018 16:11
Η...τρέλα για selfies έφτασε μέχρι και την Ανταρκτική - Δείτε τι έκαναν δύο πιγκουίνοι

Η ζωή των πιγκουίνων είναι πολύ απλή.

Σίγουρα δεν έχουν να κάνουν και πολλά πράγματα στην παγωμένη γη της Ανταρκτικής. Ωστόσο, δύο Αυτοκρατορικοί πιγκουίνοι βρήκαν τρόπο να διασκεδάσουν με μια μικροσκοπική κάμερα που τοποθέτησαν επιστήμονες.

Τι γίνεται, λοιπόν, όταν τα χαριτωμένα αυτά πλάσματα με το αστείο περπάτημα συναντήσουν την τεχνολογία;

Το στιγμιότυπο κατέγραψε ο Αυστραλιανός Eddie Gault, που βρισκόταν σε αποστολή στην Ανταρκτική, ο οποίος δήλωσε: «Δεν πήρε πολύ στα περίεργα από τη φύση τους πουλιά να αδράξουν την ευκαιρία για μια... selfie!».

Ένα από τα περίεργα πουλιά, στα οποία ανήκουν οι πιγκουίνοι, έριξε την κάμερα με το πόδι του και σύντομα ήρθε κοντά του ένας άλλος «φίλος» του πιγκουίνος, για να βγάλουν φωτογραφία.

Στο στιγμιότυπο, οι δύο πιγκουίνοι στρίβουν χαριτωμένα τα κεφάλια τους στο πλάι, προσπαθώντας να καταλάβουν τι είναι η κάμερα, πριν κουνήσουν το κεφάλι τους με απορία!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγελαφικά σκηνικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Μπούκαρε έξαλλος ο Σαββίδης στον αγωνιστικό χώρο!

Οι Αυτοκρατορικοί πιγκουίνοι είναι οι μεγαλύτεροι του είδους τους, με ύψος 1,14 μ. όταν μεγαλώσουν πλήρως. Μπορούν να ζήσουν μέχρι 20 χρόνια ενώ ένας αρσενικός πιγκουίνος μπορεί να ζυγίσει 40 κιλά.

Οι δύο πιγκουίνοι μπορεί να μην έμαθαν ποτέ τι είναι αυτή η περίεργη συσκευή, όμως, έγιναν διάσημοι με μια φωτογραφία και ένα βίντεο.

πηγή: http://www.bovary.gr

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share