Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το καλό φέρνει πάντα καλό: Μια σερβιτόρα βοήθησε ένα ηλικιωμένο και...

12 Μαρτίου 2018 12:11
Το καλό φέρνει πάντα καλό: Μια σερβιτόρα βοήθησε ένα ηλικιωμένο και...

Μια viral ιστορία που μας θυμίζει πως μια απλή πράξη καλοσύνης μπορεί να αλλάξει για πάντα τη ζωή μας

Μια απόφαση που πήραμε χωρίς να την σκεφτούμε, μια απλή χειρονομία, μια πράξη καλοσύνης που δεν μας στοιχίζει τίποτα μπορεί να μας αλλάξει τη ζωή.

Και κάτι τέτοιο συνέβη και με μια εργαζόμενη σε εστιατόριο στο Τέξας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πιγκουίνος γυρίζει σπίτι και πιάνει την γυναίκα του με άλλον: Το ξύλο που ακολούθησε ούτε που το φαντάζεσαι! (video)

Η 18χρονη Έβονι Γουίλιαμς, έκανε τη βάρδια της στο Waffle House στις 3 Μαρτίου, όταν ένας ηλικιωμένος πελάτης που καθόταν στον πάγκο και είχε παραγγείλει να φάει ζήτησε τη βοήθεια της. Είχε κάποιο πρόβλημα με τα χέρια του και αδυνατούσε να κόψει το φαγητό του με το μαχαίρι και το πιρούνι ενώ είχε οξυγόνο και δυσκολευόταν να αναπνεύσει.

Η Έβονι δεν δίστασε ούτε λεπτό και αμέσως έκοψε το φαγητό του ηλικιωμένου κυρίου. Μόνο που χωρίς να το γνωρίζει εκείνη τη στιγμή μια άλλη πελάτισσα, η Λόρα Γουόλ την φωτογράφησε και ανέβασε στη σελίδα της στο Facebook το στιγμιότυπο επαινώντας τη στάση της 18χρονης.

Η ανάρτησή της κέρδισε πολύ γρήγορα περισσότερα από 78.000 χιλιάδες θετικές αντιδράσεις, 8.000 σχόλια και 68.000 κοινοποιήσεις.

Μεταξύ αυτών μάλιστα που την κοινοποίησαν ήταν και ο δήμος όπου ζει και εργάζεται η Γουίλιαμς, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να επαινέσει τη στάση της.

Η 18χρονη μίλησε για το θέμα στο KHOU11 τονίζοντας πως δεν έκανε κάτι το εξαιρετικό αλλά και πως γενικά «είναι κάτι που θα το έκανε ανά πάσα στιγμή» για όποιον της το ζητούσε. Επίσης όμως, κατά τη συνέντευξη, ανέφερε πως εργάζεται προκειμένου να εξασφαλίσει χρήματα για να σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή - βόμβα στον θάνατο του φοιτητή στην Κάλυμνο: Οι ιστολογικές εξετάσεις δείχνουν... δολοφονία! Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις (video)

Το Πανεπιστήμιο λοιπόν του Νοτιου Τέξας αποφάσισε να της δώσει υποτροφία, αξίας 16.000 δολαρίων για να τη βοηθήσει να πραγματοποιήσει το όνειρό της.

Σύμφωνα δε με το USA Today το πανεπιστήμιο φρόντισε να η Γουίλιαμας να έρθει σε επαφή με ειδικό σύμβουλο για να την βοηθήσει στο νέο της ξεκίνημα ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η 18χρονη θα φοιτήσει στο τμήμα διοίκησης επιχειρήσεων.

Ο δε δήμος της πόλης της αφιέρωσε μια ολόκληρη ημέρα.

Πηγή: huffpost.gr

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share