Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Επική αντίδραση: Παιδάκι δοκιμάζει για πρώτη φορά πίτσα!

8 Μαρτίου 2018 07:45
Επική αντίδραση: Παιδάκι δοκιμάζει για πρώτη φορά πίτσα!

Η φωτογραφία της μικρής κάνει το γύρο των social media και αποδεικνύει πως ένα κομμάτι πίτσα είναι πολλά περισσότερα από απλό φαγητό. Bonus, όλα τα βίντεο των πρώτη φορά Pizza - Lovers

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Oικειοθελής αποχώρηση βόμβα από το παιχνίδι! Έφυγε η....


Ο Τζόντι Άνιργκαν είναι γνωστός νεοϋορκέζος, άνθρωπος των media, οικοδεσπότης και παραγωγός μιας σειράς podcast* στην Αμερική του FiveThirtyEight. Ωστόσο, η ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter που έγινε viral, δεν έχει να κάνει με τη δουλειά του. Ο άνδρας ανέβασε τη φωτογραφία της γλυκύτατης κόρης του, αμέσως μετά την πρώτη στη ζωή της απόλαυση, μιας λαχταριστής πίτσας.

Με τα μάτια κλειστά, τα μαλλιά της αλαφιασμένα και τα χέρια σηκωμένα ψηλά σαν να προσεύχεται για την απόλαυση που μόλις γεύτηκε, η μικρή αποδεικνύει πως στη ζωή οι μεγάλες συγκινήσεις προέρχονται από μικρά, μικροσκοπικά πράγματα. Όπως το να δοκιμάζει κανείς για πρώτη φορά μια πίτσα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: O Παπαργυρόπουλος ξεσπαθώνει για την κλίκα στους Διάσημους! «Ψηφίζει βρώμικα για να πετάξει έξω τον...»

Αυτή η φωτογραφία μας έδωσε την ιδέα. Να βρούμε κι άλλες απολαυστικές πρώτες φορές. Όταν τα μικρά "ζιζάνια" δοκιμάζουν για πρώτη φορά πίτσα.

*Τι είναι το podcasting;
To podcasting είναι μια υπηρεσία διαθέσιμη σε χρήστες η οποία τους επιτρέπει να ακούσουν αρχεία ήχου όποτε το ζητήσουν (αντίστοιχα όταν υποστηρίζεται βίντεο ονομάζεται vidcasting ή video podcasting, videocasting, και vodcasting). Ο όρος ραδιόφωνο έχει χαρακτηριστεί λανθασμένος για την περιγραφή ενός podcast καθώς τα podcast είναι ψηφιακά αρχεία και όχι ραδιοκύματα, και σε αντίθεση με το ραδιόφωνο έχουν διάρκεια στον χρόνο, και δεν απαιτούν εξοπλισμό μεγάλου κόστους. Τα podcast μπορούν να δημιουργηθούν από καθένα που διαθέτει μικρόφωνο, λογισμικό ηχογράφησης, και σύνδεση στο internet. Υπάρχουν επίσης πολλά videocast και podcast τα οποία έχουν δημιουργηθεί από οργανισμούς όπως το BBC, και την Deutsche Welle.

Αναφέρθηκε πρώτη φορά το 2004 σε ένα άρθρο του Ben Hammersley στη Guardian. O όρος "podcast" είναι παράγωγος του iPod (pod: χέδρωπας, κέλυφος μπιζελιού || i: internet) φορητής συσκευής μουσικής της Apple και του broadcast.[1]. Αν και είναι σαφές και κοινώς αποδεκτό ότι ο όρος έχει να κάνει με το iPod που αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Apple, για να αποφευχθούν προβλήματα πνευματικών δικαιωμάτων το podcast αποκαλείται και Personal On Demand broadCAST. Ο Adam Curry, ο οποίος δημιούργησε το δημοφιλές πρόγραμμα iPodder το οποίο είναι λογισμικό podcatcher, αυτοαποκαλείται «podfather» («πατέρας των podcast») και έχει γίνει γνωστός για παραποίηση άρθρων για το podcasting στην αγγλική wikipedia, τα οποία προσπαθούσε να κάνει να υποστηρίζουν ότι αυτός ήταν ο πρώτος παραγωγός. Στην πραγματικότητα, αν και έχει βοηθήσει στην ανάπτυξη του podcasting δεν ήταν ο πρώτος podcaster.

Πηγή: news247

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share