Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτό και αν είναι κίνητρο: Εταιρεία προσφέρει μπόνους σε όποιον πηγαίνει στη δουλειά του με ποδήλατο!

7 Μαρτίου 2018 08:04
Αυτό και αν είναι κίνητρο: Εταιρεία προσφέρει μπόνους σε όποιον πηγαίνει στη δουλειά του με ποδήλατο!

Στην πρωτοβουλία έχουν ανταποκριθεί μέχρι στιγμής 5-6 υπάλληλοι καθώς αρκετοί διστάζουν επειδή στους χώρους εργασίας δεν υπάρχουν ντους για να πλυθούν αφού ιδρώσουν
Ένα διαφορετικό κίνητρο για να στρέψει τους υπαλλήλους της στην ποδηλασία βρήκε μια διαφημιστική εταιρεία στη Νέα Ζηλανδία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Τετάρτη 07 Μαρτίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο;

Η εταιρεία με έδρα την πόλη Christchurch αποφάσισε να δώσει 5 δολάρια την ημέρα για όποιον υπάλληλο φτάνει στο χώρο εργασίας του κάνοντας πετάλι.

Όποιος υπάλληλος, δε, κάνει το ίδιο για πάνω από έξι μήνες, τότε το μπόνους θα διπλασιάζεται και θα φτάνει τα 10 δολάρια με το μπόνους να δίνεται συνολικά στο τέλος κάθε έτους.
«Για καιρό σκεφτόμουν πώς θα μπορούσα να κάνω και άλλους να αγαπήσουν το ποδήλατο. Τα χρήματτα είναι ξεκάθαρα ένα σαφές κίνητρο» δήλωσε ο επικεφαλής της εταιρείας Make Collective.

«Επειδή και εμένα μου αρέσει το ποδήλατο, πιστεύω ότι θα ωφελήσει την αποδοτικότητα. Εγώ βλέπω τον εαυτό μου ότι φτάνω με μεγαλύτερη ενέργεια στη δουλειά καθώς το αίμα μου "κυλάει"» πρόσθεσε ο ίδιος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι έγινε σαν σήμερα, 07 Μαρτίου; Τα σημαντικότερα γεγονότα που συγκλόνισαν τον πλανήτη!

Στην πρωτοβουλία έχουν ανταποκριθεί μέχρι στιγμής 5-6 υπάλληλοι καθώς αρκετοί διστάζουν επειδή στους χώρους εργασίας δεν υπάρχουν ντους για να πλυθούν αφού ιδρώσουν.

Ωστόσο ο επικεφαλής της Make Collective πιστεύει ότι το μπόνους των εκατοντάδων δολαρίων στο τέλος κάθε χρόνου θα κάμψει όλες τις αμφιβολίες και τους δισταγμούς.

Πηγή: ΠρώτοΘέμα

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share