Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Φρίκη στην Κίνα: Γυναίκα βρήκε τραγικό θάνατο όταν σκόνταψε και σφήνωσε το κεφάλι της σε κάγκελα

1 Μαρτίου 2018 15:44
Φρίκη στην Κίνα: Γυναίκα βρήκε τραγικό θάνατο όταν σκόνταψε και σφήνωσε το κεφάλι της σε κάγκελα

Άφωνοι και ανήμποροι να βοηθήσουν παρακολουθήσαν τον τραγικό θάνατο μιας γυναίκας οι πολίτες στην πόλη Hankou στην επαρχία Hubei στην κεντρική Κίνας. Η γυναίκα ήταν στο πεζοδρόμιο όταν σκόνταψε πάνω στις αποσκευές της και έπεσε πάνω στα κάγκελα που ήταν ακριβώς δίπλα. Για κακή της τύχη το κεφάλι της σφηνώθηκε ανάμεσα στα σιδερένια κάγκελα, σε ένα χώρο που μετά βίας μπορεί να χωρέσει μια παλάμη, με αποτέλεσμα να βρει να σκοτωθεί σχεδόν ακαριαία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το μονοπάτι που θα διαλέξεις αποκαλύπτει την προσωπικότητα και το μέλλον σου!

Τοπικά μέσα αναφέρουν πως η γυναίκα έπεσε την ώρα που κατέβαινε από λεωφορείο, ενώ λένε πως έμεινε αβοήθητη για περισσότερο από 15 λεπτά. Σύμφωνα με ιατρικές πηγές ο θάνατος της μάλλον προήλθε από την απότομη διακοπή της ροής του αίματος προς τον εγκέφαλο.

Το ανατριχιαστικό περιστατικό ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τους χρήστες να τονίζουν πως δεν είναι η πρώτη φορά που τα συγκεκριμένα κάγκελα τύπου "U" προκαλούν θανάσιμο τραυματισμό, ζητώντας άμεσα την απομάκρυνσή τους και την αντικατάστασή του με κιγκλιδώματα άλλου σχήματος.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share