Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τι έκανε η "προχωρημένη" μαμά που τρέλανε το διαδίκτυο;

1 Μαρτίου 2018 15:35
Τι έκανε η

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει στο Instagram μια νεαρή μητέρα με τις φωτογραφίες και τα βίντεο που ανεβάζει, καθώς εμφανίζεται να θηλάζει το παιδί της ενώ κάνει γιόγκα και έχοντας εμφανή τα σημάδια της έμμηνου ρύσης.

Η 30χρονη Carlee Benear, μητέρα τριών παιδιών, ξεκίνησε να κάνει γιόγκα μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της προκειμένου να τη βοηθήσει με την επιλόχεια κατάθλιψη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το μονοπάτι που θα διαλέξεις αποκαλύπτει την προσωπικότητα και το μέλλον σου!

Όμως μια φωτογραφία που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram με την ίδια να κάνει γιόγκα και να φαίνεται το αίμα στο εσώρουχο της, ενώ τα δύο της παιδιά την αγκαλιάζουν απ' το πόδι έγινε τελικά αντικείμενο λογοκρισίας απ' το social media και διεγράφη.



Πολλοί έκαναν report τη συγκεκριμένη φωτογραφία σχολιάζοντας ότι είναι ανθυγιεινό και εγωιστικό, ενώ άλλοι την υπερασπίστηκαν για την επιλογή της να διώξει το στίγμα απ' την περίοδο μιας γυναίκας.

Μιλώντας στο UNILAD η Carlee σημειώνει ότι «αυτό είναι το αίμα απ' το οποίο προήλθαν τα παιδιά και το έχουμε όλοι σε μεγάλη εκτίμηση στην οικογένεια», ενώ τόνισε πως «ένας υγιής μηνιαίος κύκλος είναι μια ευλογία που δεν έχουν όλες οι γυναίκες».

Ειδικά για τη γιόγκα η νεαρή μητέρα σημείωσε ότι τη βοήθησε πολύ στο να χτίσει μια πιο στενή σχέση με τα παιδιά της. «Η γιόγκα με βοήθησε να μυηθώ στη μητρότητα και να γίνω η μητέρα που πάντα ονειρευόμουν, έδωσε στα παιδιά μου τη μητέρα που χρειάζονται».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share