Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Street art μέσα στο δάσος!

27 Φεβρουαρίου 2018 19:04
Street art μέσα στο δάσος!

Η Eugene Dudnikova (Ευγκενίγια Ντουντίκοβα) από τη Ρωσία, είναι καλλιτέχνης δρόμου. Η Ευγκενίγια διευρύνει την πραγματικότητα.

Ο κώδικας πηγής γι αυτήν είναι μια παλέτα ζωγραφικής και το τελευταίο λογισμικό της είναι η επιλογή ενός δέντρου.

Στις παρυφές πόλεων, σε πάρκα και σε δάση, είναι πιθανό κάποιος περαστικός να «σκοντάψει» πάνω σε αυτές τις μικρές, στατικές, διευρυμένες πραγματικότητες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη σοκ: Από ποιον είχε αγοράσει η Ειρήνη Λαγούδη το αυτοκίνητο στο οποίο βρέθηκε νεκρή;

Σε μια εποχή που τα ψηφιακά τοπία είναι πιο συνηθισμένα από ό,τι τα πραγματικά, καλωσορίζουμε ένα γκράφιτι σ' ένα δέντρο.

«Άνοιξη», στην πόλη Φριάζινο: Δυο άλογα, ένα άσπρο κι ένα κόκκινο, σηκωμένα στα πίσω πόδια τους «χορεύουν» ένα πάσο ντόμπλε.

«Η πλημμύρα στον κήπο με τις κερασιές», στην πόλη Ραμένσκογιε: Ένας βαρκάρης κωπηλατεί κάτω από ολάνθιστες κερασιές.

«Απελευθερωμένο», στο Βίμποργκ: Ένα άλογο ιπποδρομιών έχει δραπετεύσει από τον ιππόδρομο κι, ευτυχισμένο, καλπάζει μακριά.

«Μπιλιάρδο. Διευρυμένη πραγματικότητα», πάλι στο Φριάζινο: Ανάμεσα σε σημύδες, δίπλα σ' ένα τραπέζι μπιλιάρδου ένας παίκτης περνάει τεμπεσίρι στη στέκα του και σκέφτεται την επόμενη «στεκιά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είναι επίσημο! Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz! Αποκαλύφθηκαν!

Είναι μικρές, ίσως ασήμαντες, αυτές οι διευρυμένες πραγματικότητες της Ευγκενίγια. Και να σκεφτεί κανείς ότι τις βλέπουμε σε μια οθόνη! Αλλά, αν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι κόβαμε βόλτες μέσα στο δάσος και, ξαφνικά, ερχόμασταν πρόσωπο με πρόσωπο με μια από αυτές, τι απογείωση θα ήταν!

Πηγή: iefimerida.gr

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share