Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Η συγκλονιστική ιστορία ενός 22χρονου που δεν θυμάται τίποτα πριν τα 16 του χρόνια; (video)

21 Φεβρουαρίου 2018 14:37
Η συγκλονιστική ιστορία ενός 22χρονου που δεν θυμάται τίποτα πριν τα 16 του χρόνια; (video)

Ολα ξεκίνησαν το περασμένο καλοκαίρι όταν ο Αντονι Χόλι, ένας 22χρονος από το Εσσεξ περίμενε το τρένο στην αποβάθρα για να πάει στο σπίτι του.

Ξαφνικά ο άνδρας λιποθύμησε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Οι γιατροί διέγνωσαν μηνιγγίτιδα η οποία εξελίχτηκε σε εγκεφαλίτιδα με αποτέλεσμα να επηρεάσει τον εγκέφαλο και κυρίως τη μνήμη του νεαρού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - διαρροή: Μεγάλο ντέρμπι με την σημερινή αποχώρηση! Αυτός ο Μαχητής είναι τελικά εκτός ριάλιτι!

Τα πρώτα λεπτά δεν θυμότανε τίποτα και οι γιατροί μπόρεσαν να βρουν τους δικούς του, μέσω των επαφών του στο κινητό του τηλέφωνο. Χρειάστηκε να μείνει ένα μήνα στο νοσοκομείο, να ξανά γνωρίσει τους δικούς του ανθρώπους από την αρχή, να μάθει να τρώει, να πλένεται και να ντύνεται.

«Έχω ξεχάσει όλα μου τα σχολικά χρόνια, ό,τι έμαθα. Δεν θυμάμαι τα παιχνίδια μου, δεν θυμάμαι συγγενείς, είναι τρομακτικό» δήλωσε αμέσως μετά την περιπέτειά του. «Έβαζα τα κλάματα» λέει, μιας και στο δωμάτιο ήταν όλη του η οικογένεια και αυτός δεν αναγνώριζε κανέναν.

Σήμερα είναι καλά στην υγεία του, ωστόσο δεν θυμάται τίποτα απο το παρελθόν του, είναι σαν κάποιος να έσβησε τη ζωή του, πριν από τα 16 του χρόνια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τροχαίο Βρεττού: Βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή που το άσπρο βαν χτυπάει το αμάξι του τραγουδιστή! Στην δημοσιότητα το αρχείο από τις κάμερες ασφαλείας! (video)

Ο Αντον Χόλι είναι υπάλληλος σε σούπερ μάρκετ, θυμάται συναδέλφους και φίλους των τελευταίων ετών, αλλά όχι τους παιδικούς του, τους δασκάλους και συγγενείς.



Πηγή:iefimerida.gr

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share