Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2021

Για να μην σας δουλεύουν! Γι' αυτό είναι φθηνά τα χαλιά στα πανηγύρια! Τι ελάττωμα έχουν;

20 Φεβρουαρίου 2018 12:19
Για να μην σας δουλεύουν! Γι' αυτό είναι φθηνά τα χαλιά στα πανηγύρια! Τι ελάττωμα έχουν;

Τα χαλιά τα οποία εμπορεύονται στα πανηγύρια και στις λαϊκές και συνήθως είναι αρκετά πιο οικονομικά από τα αντίστοιχα στα καταστήματα, “έχουν’ ένα μυστικό.

Είναι συνήθως αγορασμένα από τα ίδια εργοστάσια παραγωγής των χαλιών των καταστημάτων αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις δεν έχουν περάσει κάποιο ποιοτικό έλεγχο ή έχουν περάσει και έχουν βρεθεί προβληματικά. Σε αυτές τις περιπτώσεις ένα αυτοκόλλητο σαν το παρακάτω υπάρχει πάνω στο προϊόν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζευγάρι έκανε έρωτα μέσα στο αυτοκίνητο και πέθαναν όταν έκαναν αυτό που κάνουν πολλοί από εσάς!

Βέβαια το “ελάττωμα” μπορει να ειναι πολύ ασήμαντο, όπως αυξομείωση στην πυκνότητα των τριχών ή διαφορά στο ύψος τους ή να μην έχουν “κοπεί” απόλυτα σωστά από την μηχανή στις διαστάσεις που πρέπει.

Έτσι με προσεκτικό οπτικό έλεγχο, και τα ανάλογα “παζάρια” ίσως αποκτήσουμε το χαλί που θέλαμε αρκετά οικονομικά. Ένας προσεκτικός καθαρισμός φυσικά είναι πάντα χρήσιμος πριν το χρησιμοποιήσουμε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ηλίας Βρεττός: Νεότερα για την κατάσταση της υγείας του! Το χειρουργείο και το συμβούλιο! (video)

Τέλος εκτός από τις διαστάσεις που συνήθως μας ενδιαφέρουν, καλό είναι να γνωρίζουμε και το βάρος τους, ώστε να μπορούμε να υπολογίσουμε την πυκνότητα του υλικού ανά τετ. μέτρο για να μπορούμε να συγκρίνουμε ποιότητες διαφορετικών χαλιών.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share