Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Είναι δυνατόν; Κρεοπωλείο πουλάει κρέας κροκόδειλου, στρουθοκαμήλου και καγκουρό!

10 Φεβρουαρίου 2018 12:42
Είναι δυνατόν; Κρεοπωλείο πουλάει κρέας κροκόδειλου, στρουθοκαμήλου και καγκουρό!

Ο ιδιοκτήτες προχώρησε σ' αυτήν την κίνηση έπειτα από αίτημα των πελατών του - Τα κρέατα έρχονται από την Αφρική κατόπιν παραγγελίας
Κρέας κροκόδειλου αλλά και πολλά ακόμα ασυνήθιστα κρέατα έχει φέρει στην αγορά της Θεσσαλονίκης εδώ και 15 χρόνια, το κρεοπωλείου του κ. Γιώργου Εμμανουηλίδη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στο Μεσολόγγι: Η ανατριχιαστική αποκάλυψη των αρχών για το κινητό της 44χρονης που θα σας «παγώσει»
Είναι μάλιστα γεγονός πως μέρα με την ημέρα όλο και περισσότερα άτομα δοκιμάζουν κρέας από κροκόδειλο, το οποίο έρχεται από τη Αφρική, κατόπιν παραγγελίας.

Ο Χρήστος Εμμανουηλίδης που εργάζεται στο κατάστημα που βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Σαρανταπόρου και Βελισσαρίου στην περιοχή Ευζώνων, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, αναφέρθηκε σ’ αυτήν την πρωτότυπη δραστηριότητα που έχουν ξεκινήσει εδώ και χρόνια, σημειώνοντας πως η ιδέα ήρθε, όταν πελάτες τους ζητούσαν κρέας κροκόδειλου.

«Λίγο η ζήτηση, λίγο η δική μας θέληση να φέρουμε κάτι το διαφορετικό από τα συνηθισμένα, όπως μοσχάρι, κατσίκι, χοιρινό, μας οδήγησε στο να το ψάξουμε περισσότερο», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως «σήμερα δεχόμαστε παραγγελίες πέρα από αυτό του κροκόδειλου και για άλλα κρέατα λιγότερο συνηθισμένα όπως καγκουρό, αγριόχοιρου, στρουθοκαμήλου κ.α.».

«Το ψάχνουμε γενικά για να μπορούμε να είμαστε μέσα σε όλα. Αν μείνεις πίσω μόνο χαμένος θα βγεις», επισήμανε ο κ. Εμμανουηλίδης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ στον ποδοσφαιρικό κόσμο: Έφυγε γνωστός ποδοσφαιριστής στα 36 του χρόνια!

Το κρέας κροκόδειλου όπως μας εξήγησε είναι άσπρο στο χρώμα και έχει γεύση ψαριού. Μπορεί κάποιος να το κάνει σούπα, αλλά και ψητό. Η τιμή του είναι λίγο τσιμπημένη λόγω της σπανιότητάς του, καθώς μπορεί να το βρει κανείς από 30-35 ευρώ το κιλό.

Πηγή:Πρώτο Θέμα

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share