Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Απίστευτο! Υπάλληλος στην Πάτρα είχε μετατρέψει κρυφά το μαγαζί σε...

30 Ιανουαρίου 2018 20:17
Απίστευτο! Υπάλληλος στην Πάτρα είχε μετατρέψει κρυφά το μαγαζί  σε...

Οι πελάτες φαίνεται πως πήγαιναν για άλλο λόγο στην καφετέρια...

Το γύρο του Διαδικτύου κάνει η είδηση που έρχεται από την Πάτρα. Μία γυναίκα, η οποία εργαζόταν σε καφετέρια, επιδίδονταν σε "ακατάλληλες" πράξεις με πελάτες. Και όλα αυτά μέσα στο μαγαζί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:«Anne»: Η κούκλα πρωταγωνίστρια,Τζανσού Ντερέ, άλλαξε look! Πώς σας φαίνεται;

Μάλιστα, βίντεο έχει καταγράψει τις πράξεις της!

Σύμφωνα με το dete.gr, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, ο οποίος της είχε τυφλή εμπιστοσύνη, της έδινε τα κλειδιά προκειμένου να κλείνει εκείνη το μαγαζί. Η υπάλληλος είχε αποκαλύψει στον καταστηματάρχη ότι τις τελευταίες ημέρες έκλεινε αργά το βράδυ το μαγαζί, καθώς, όπως ισχυρίστηκε, είχε αρκετή δουλειά.

Ωστόσο, το μαγαζί δεν είχε τα ανάλογα έσοδα. Τότε άρχισαν να μπαίνουν υποψίες στον επιχειρηματία. Ο ίδιος αποφάσισε να δει από τις κάμερες τι συνέβη. Ωστόσο, βρέθηκε αντιμέτωπος με μία… έκπληξη.

Διαπίστωσε πως η υπάλληλος είχε μετατρέψει το μαγαζί του σε... ροζ μπαρ, καθώς είχε συνάψει "στενές" σχέσεις... με όποιον πελάτη ερχόταν νύχτα, ανάφερε ο ιδιοκτήτης στο dete.gr.

Αφού ο πελάτης έπινε, στη συνέχεια του έκανε την ανήθικη πρόταση. Την πλήρωνε και προχωρούσαν σε "επαφή" μέσα στο κατάστημα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Άρχισαν οι γκάφες από την παραγωγή! Το πλάνο που "έκαψε" τον Σάκης Τανιμανίδη και δεν το κατάλαβε κανείς!

«Λες και έβλεπα πoρνo» είπε ο καταστηματάρχης.

Πηγή:wifinews

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share