Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Απίστευτο! Εβηξε τόσο δυνατά που έσπασε το πλευρό της! (photo)

22 Ιανουαρίου 2018 18:49
Απίστευτο! Εβηξε τόσο δυνατά που έσπασε το πλευρό της! (photo)

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Μασαχουσέτη των Ηνωμένων Πολιτειών όταν μια γυναίκα έβηξε τόσο δυνατά, που έσπασε ένα πλευρό της.

Σύμφωνα με την μελέτη που δημοσιεύτηκε στο New England Journal of Medicine, μια 66χρονη γυναίκα, της οποίας το όνομα δεν έχει γίνει γνωστό, πήγε στο γιατρό της θεωρώντας πως είχε απλώς γρίπη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στο Μεσολόγγι: Ακούστε για πρώτη φορά την φωνή της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη πριν πεθάνει! Βίντεο - ντοκουμέντο

Είχε ξηρό βήχα για δύο εβδομάδες και πόνο στη δεξιά πλευρά, αλλά η θεραπεία που της έδωσε, δεν έδιωξε τα συμπτώματα.

Όταν επέστρεψε στο γιατρό, πέντε ημέρες αργότερα, σήκωσε την μπλούζα της για να του δείξει ένα μεγάλο σκοτεινό σημάδι στην δεξιά πλευρά του κορμού της και ήταν ξεκάθαρο πως υπήρχε ένα μεγάλο πρόβλημα.

Η γυναίκα, από τη Μασαχουσέτη, υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία, η οποία αποκάλυψε ότι είχε μετατοπισμένο κάταγμα του 9ου πλευρού της – το πλευρό είχε σπάσει και τα δύο κομμάτια είχαν διαχωριστεί.

Περαιτέρω εξετάσεις επιβεβαίωσαν πως είχε μολυνθεί με Bordetella pertussis, που προκαλεί ξηρό βήχα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2 - διαρροή: Ποια ομάδα κερδίζει στο σημερινό αγώνισμα; Το έντονο κλίμα στην ομάδα των Μαχητών, η παίκτρια που μένει εκτός! (video)

Ευτυχώς, η 66χρονη έλαβε αντιβίωση και ανέκαμψε πλήρως μετά από χειρουργική επέμβαση για το δέσιμο του σπασμένου πλευρού.

Πηγή: iefimerida.gr

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share