Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ένα μικρό έπος: Περήφανες μαμάδες ποζάρουν σαν την Κιμ Καρντάσιαν ημίγυμνες... στην κουζίνα τους! (Photos)

17 Ιανουαρίου 2018 16:04
Ένα μικρό έπος: Περήφανες μαμάδες ποζάρουν σαν την Κιμ Καρντάσιαν ημίγυμνες... στην κουζίνα τους! (Photos)

Στις αρχές Ιανουαρίου, η Κιμ Καρντάσιαν ξεκίνησε έναν νέο πρόγραμμα απώλειας βάρους και έδειξε πώς έγινε το σώμα της μετά από μόλις 9 ημέρες με μία ανάρτηση στο Instagram.

Η 36χρονη Κιμ φορούσε ένα λευκό τοπ και λευκό εσώρουχο για την φωτογράφηση, που έγινε στην κουζίνα του σπιτιού της, στην οποία επιδεικνύει την επίπεδη κοιλιά της ενώ πίνει ένα μίγμα πρωτεϊνών.

Και τώρα, μια ομάδα περήφανων μητέρων από την Αυστραλία αναδημιουργούν την φωτογραφία για να γιορτάσουν τα δικά τους εντυπωσιακά επιτεύγματα απώλειας βάρους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Αφροδίτη μπαίνει στον Υδροχόο: Αναλυτικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου για όλα τα ζώδια! (videos)

Κάθε μία από τις γυναίκες έλαβε μέρος στην πρόκληση απώλειας βάρους 28 ημερών Healthy Mummy και αδυνάτισαν με υγιεινά ροφήματα, μια ισορροπημένη αλλά θρεπτική διατροφή και απλές καθημερινές ασκήσεις γυμναστικής.

Ας δούμε μερικές από αυτές:

Σάσκα Φάρλεϊ, Νέα Νότια Ουαλία

Αφού έχασε 34 κιλά, η 27χρονη Φάρλεϊ νιώθει πιο σίγουρη από ποτέ να φωτογραφηθεί με τα εσώρουχά της.

«Δεν είναι μόνο η Κιμ Καρντάσιαν που νιώθει και δείχνει σέξι, είμαι κι εεγφώ! Στην πραγματικότητα, νιώθω καλύτερα από ποτέ» είπε. «Η μόνη διαφορά μεταξύ της Κιμ κι εμένα (εκτός από το γεγονός ότι αυτή είναι διάσημη και έχει εκατομμύρια δολάρια), είανι πως δεν παίρνω τον εαυτό μου τόσο σοβαρά. Εξακολουθώ να τρώω όλα όσα έτρωγα και πριν, μόνο σε πιο υγιεινή έκδοση!».

Ντανιέλ ΜακΚένα, Νέα Νότια Ουαλία

Προτού επικεντρωθεί στην υγεία της, η ΜακΚέννα ζύγιζε 80 κιλά, ένιωθε διαρκώς φουσκωμένη και απογοητευμένη με την εμφάνισή της.

Αλλά μετά από επανεξέταση της διατροφής της και την νέα της αγάπη για τις ασκήσεις Tabata, η ΜακΚέννα έχασε 21 κιλά και είναι πιο αδύνατη από ποτέ.

«Έχω χάσει 21 κιλά. Νιώθω υπέροχα με το σώμα μου. Μου άρεσε πολύ η ιδέα να επαναλάβω τη φωτογράφηση. Αδημονώ να τη δείξω στον άντρα μου» είπε η ΜακΚέννα.

Ράι Γουίλιγχαμ, Βικτόρια

Η 30χρονη Γουίλιγχαμ υπέφερε από επιλόχεια κατάθλιψη και πάλεψε να χάσει το βάρος που πήρε όσο ήταν έγκυος.

Η μητέρα τριών παιδιών, έπινε ένα λίτρο αναψυκτικά την ημέρα και συχνά μπορούσε να φάει ένα ολόκληρο κέικ με φρούτα σε μια μέρα.

Αντί όμως να την πάρει από κάτω, η αποφασισμένη μητέρα αποφάσισε να επικεντρωθεί στην υγεία της και έχει χάσει ήδη 25 κιλά.

«Ένιωσα πως ήταν άλλη μία ημέρα με όλα αυτά τα τρελά πράγματα που κάνω για να ανεβάσω την ψυχολογία άλλων και να τους δείξω πως η ζωή πρέπει να είναι διασκεδαστική» δήλωσε η ίδια για τη φωτογραφία. «Ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία για να λατρέψω για λίγο το σώμα μου. Πιστεύω ακράδαντα πως οι γυναίκες πρέπει να θαυμάζουν το σώμα τους σε όλες τις μορφές και δε θα πρέπει να ντρέπονται ποτέ γι’ αυτό που τους έδωσε ο Θεός».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σπαραγμός και οδύνη στην κηδεία του Τζίμη Πανούση! Ποιοι επώνυμοι δίνουν το παρόν! (photos)

Άσλεϊ Ντάνκλε, Κουίνσλαντ

Η μητέρα δύο παιδιών, έχει χάσει 12,5 κιλά δύο φορές ακολουθώντας υγιεινά προγράμματα διατροφής και πίνοντας πολλά smoothies τα τελευταία 5 χρόνια.
«Ένιωσα πραγματικά περήφανη που μοιράστηκα αυτή τη φωτογραφία. Είναι ένα υπέροχο συναίσθημα να κοιτάζω τις προηγούμενες φωτογραφίες και να σκέφτομαι πόσο ντροπαλή και δυστυχισμένη ήμουν, με το πόσο εκπληκτικά νιώθω τώρα» είπε.

Τζεμ Ρέιτσελ Μπαθ, Νέα Νότια Ουαλία

Η κυρία Μπαθ έχει χάσει 12 κιλά σε μόλις 5 μήνες και έχει εξοικονομήσει 220 δολάρια την εβδομάδα λόγω της νέας υγιεινής διατροφής και της προετοιμασίας των γευμάτων.

«Δεν ήμουν ευχαριστημένη με το πώς είχα αφήσει τον εαυτό μου, περπατούσα αλλά ποτέ δεν έκανα μια σωστή προπόνηση σε όλη μου τη ζωή» δήλωσε η Μπαθ που από τα 64 κιλά πήγε στα 52. «Μέχρι τώρα είτε δεν έτρωγα αρκετά είτε όταν έτρωγα κάτι ηαν γρήγορο και όχι η καλύτερη υγιεινή επιλογή. Τώρα νιώθω φανταστικά. Σωματικά και πνευματικά είμαι σε ένα καταπληκτικό ταξίδι υγείας και ευτυχίας. Ένιωσα μεγάλη αυτοπεποίθηση και περηφάνια καθώς μοιράστηκα αυτή τη φωτογραφία. Αισθάνομαι σέξι και πολύ πιο σίγουρη για τον εαυτό μου».

Πηγή: iefimerida.gr

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share