Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πλήρωσαν 250 δολάρια γι’ αυτές τις φωτογραφίες και το αποτέλεσμα ήταν... ξεκαρδιστικό! (Photos)

16 Ιανουαρίου 2018 11:39
Πλήρωσαν 250 δολάρια γι’ αυτές τις φωτογραφίες και το αποτέλεσμα ήταν... ξεκαρδιστικό! (Photos)

Μια φωτογραφία αξίζει όσο χίλιες λέξεις αλλά μια απίστευτα φρικτή οικογενειακή φωτογράφηση κέρδισε έχει γίνει viral στο διαδίκτυο, προκαλώντας τρελά γέλια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κάντε μασάζ με οδοντόκρεμα στο πέος σας αμέσως μετά την "πράξη" και η ερωτική σας ζωή θα αλλάξει μια για πάντα! (video)

Όλα ξεκίνησαν όταν οι Ζάρινγκ ήρθαν σε επαφή με μία μεσήλικη γυναίκα, η οποία δήλωνε ότι ήταν επαγγελματίας φωτογράφος. Τους πήγε στο δημοφιλές Forest Park στο Σεντ Λούις, όπου και την πλήρωσαν 250 δολάρια για να τους βγάλει όμορφες οικογενειακές φωτογραφίες.

Μετά από 8 μήνες, οι Ζάρινγκ έλαβαν ένα δέμα που περιείχε ένα στικάκι. Αφού άνοιξαν τις φωτογραφίες, η οικογένεια κόντεψε να πεθάνει από τα γέλια.

Τα ανατριχιαστικά πρόσωπα στις φωτογραφίες δεν απεικόνιζαν τους ίδιους, αλλά έμοιαζαν περισσότερο με καρτούν ενώ τα μάτια και τα δόντια ήταν σαν να είχαν γίνει στο πρόγραμμα ζωγραφικής του υπολογιστή.

«Είπε πως οι σκιές ήταν πραγματικά πολύ χάλια εκείνη την όμορφη, πεντακάθαρη και ηλιόλουστη ημέρα και πως ο καθηγητής της δεν της έμαθε ποτέ πώς να κάνει ρετούς στις φωτογραφίες» έγραψε η Παμ Ντέιβ Ζάρινγκ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αγγελική Δαλιάνη: Το ξέσπασμα για τον ξυλοδαρμό της Παυλίδου και την στοχοποίηση του Παπαγιάννη: "Τα τομάρια της κοινωνίας..."

Η Παμ πρόσθεσε πως ζήτησε τις πρωτότυπες φωτογραφίες, αλλά δεν επιθυμεί επιστροφή χρημάτων. Αντιθέτως, βρήκε όλη αυτή τη δοκιμασία πολύ αστεία. Σύμφωνα με την ίδια, «η φωτογράφηση αξίζει κάθε δεκάρα».

Μάλιστα, η ανάρτησή της στο Facebook έχει γίνει viral και έχει συγκεντρώσει πάνω από 390.000 likes και 400.000 κοινοποιήσεις!

Πηγή: iefimerida.gr

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share