Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έπος: Πήγε να πηδήξει τις μπάρες στο μετρό και... πιάστηκε το πέος του! (video)

30 Δεκεμβρίου 2017 15:33
Έπος: Πήγε να πηδήξει τις μπάρες στο μετρό και... πιάστηκε το πέος του! (video)

Μια αποτυχημένη ιδεά είχε ένας Βρετανός που δεν θέλησε να πληρώσει εισιτήριο. Προσπάθησε να πηδήξει πάνω από την μπάρα του μετρό, όμως πάνω στην προσπάθεια «μαγκώθηκε» το πeος του!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Βόμβα» από τον Καλλιάνο: Απολαύστε τον ήλιο την Πρωτοχρονιά γιατί έρχεται «παρέλαση» βαρομετρικών χαμηλών!

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, το περιστατικό σημειώθηκε στον σταθμό του Κόβεντ Γκάρντεν και μάλιστα σε ώρα αιχμής, όταν ο υπόγειος ήταν γεμάτος με κόσμο. Στο βίντεο που δημοσίευσε ένας αυτόπτης μάρτυρας στο διαδίκτυο, ακούγονται οι γοερές κραυγές του άνδρα, που παραμένει «πιασμένος» στις μπάρες ενώ κάποιοι φίλοι γύρω του προσπαθούν να τον ηρεμήσουν.


Σιγά σιγά όλο και περισσότερος κόσμος σπεύδει να τον βοηθήσει να απελευθερωθεί, συμπεριλαμβανομένων υπαλλήλων του μετρό και αστυνομικών.

Τελικά, μετά από αρκετή προσπάθεια αλλά και καζούρα από το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί για να παρακολουθήσει τον απεγκλωβισμό, ο «λαθρεπιβάτης» απελευθερώθηκε από έναν γενναίο αστυνομικό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν κρύβονται πια! Τρελά ερωτευμένοι Κατσινόπουλος - Φραντζή! Τα πρώτα τρυφερά στιγμιότυπα στα social media....

Πάντως, για την ιστορία, ο άτυχος άνδρας δεν φαίνεται να γλίτωσε το πρόστιμο αφού στο τέλος του βίντεο ένας από τους αστυνομικούς τον πήρε παράμερα να του μιλήσει με αρκετά «αυστηρό» ύφος.

Πηγή: E-Daily.gr

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share