Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δημοσίευσαν το δαχτυλίδι αρραβώνων τους στο Facebook, αλλά το μετάνιωσαν αμέσως. Ο λόγος; Κάτι που ξέχασαν στον καναπέ! (video)

24 Δεκεμβρίου 2017 14:51
Δημοσίευσαν το δαχτυλίδι αρραβώνων τους στο Facebook, αλλά το μετάνιωσαν αμέσως. Ο λόγος; Κάτι που ξέχασαν στον καναπέ! (video)

Στις μέρες μας, είναι κοινότοπο πλέον οι περισσότεροι να μοιράζονται υπερβολικά πολλές πληροφορίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μερικές φορές όμως, αυτό μπορεί να συμβεί και τυχαία, όπως συνέβη σε ένα ζευγάρι που πρόσφατα αρραβωνιάστηκε.

Όταν η Miranda Levy ανακοίνωσε μέσω Facebook την πρόταση γάμου που δέχτηκε από τον σύντροφό της, ξέχασε να ελέγξει το περιβάλλον της φωτογραφίας και να κόψει από τη φωτογραφία κάτι πολύ προσωπικό.

Φυσικά, οι φίλοι της το πρόσεξαν και δεν την άφησαν σε χλωρό κλαρί. Η καημένη η Miranda ήθελε απλά να ανακοινώσει τον αρραβώνα της, και βρέθηκε προ δημόσιας αποκάλυψης! «Τα εν οίκω μη εν δήμω,» έλεγαν σοφά οι αρχαίοι πρόγονοί μας…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρήνος: Πέθανε ξαφνικά κορυφαίος Έλληνας εκδότης!

Η δημοσίευσή της έγραφε:

Είμαι πραγματικά ευλογημένη σήμερα καθώς ο έρωτας της ζωής μου μου ζήτησε να τον παντρευτώ. Τα λόγια δεν εκφράζουν πόσο ευτυχισμένη νιώθω και πόσο τυχερή είμαι. Δε μπόρεσε να μου δώσει ένα πραγματικό δαχτυλίδι ακόμα, αλλά αυτό που μετράει αυτό που νιώθουμε μέσα μας. Ξέρω ότι θα είμαστε ευτυχισμένοι μαζί, ανεξαρτήτως των υλικών αγαθών. Να είστε εν αναμονή για την ημερομηνία του γάμου. Η μελλοντική κυρία Kelly

Φυσικά τα σχόλια έπεσαν βροχή:

«Είναι αυτό που σκέφτομαι στη γωνία;»

«Παιδιά πρέπει να κόψετε τη φωτογραφία…»

«Φαντάζομαι είναι αυτό που μετράει βαθιά μέσα μας»

«Τι είσαι και έγκυος;»

«Αγάπη μου πάρε μας τηλέφωνο. Η μητέρα σου έχει μπερδευτεί.»

«Περιμένετε…τι στο καλό λέτε όλοι; Γιατί το πιστεύετε αυτό;»

«Ααα»

«Παιδιά θα αποκτήσουμε και μωρό.»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις για την τελευταία εβδομάδας του 2017!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share