Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021

Αλήθεια τώρα; Ολόκληρη οικογένεια έγιναν... τρανσέξουαλ! (photos)

22 Δεκεμβρίου 2017 15:02
Αλήθεια τώρα; Ολόκληρη οικογένεια έγιναν... τρανσέξουαλ! (photos)

Μια ολόκληρη οικογένεια – άνδρας, γυναίκα, γιος και κόρη – στην Αριζόνα είναι πλέον «τρανσ#ξουαλ». Ο πατέρας δηλώνει «γυναίκα».

Η αρραβωνιαστικιά του, που πρόκειται να γίνει μητέρα, δηλώνει «άντρας». Ο γιος θεωρεί τον εαυτό του «κορίτσι» και, φυσικά, η κόρη πιστεύει ότι είναι πραγματικά ένα «αγόρι». Μια ολόκληρη οικογένεια τρανσ#ξουαλ, όλα κάτω από μια στέγη.

«Ο» Daniel Harrott γεννήθηκε ως γυναίκα, ενώ «η» αρραβωνιαστικιά του, Shirley Austin γεννήθηκε άνδρας. Και οι δύο ήταν πριν παντρεμένοι.

«Ο» εντεκάχρονος Mason και «η» 13χρονη Joshua έχουν επίσης αλλάξει τα φύλα. Είναι πεπεισμένα, λένε τα παιδιά, ότι γεννήθηκαν «με το λάθος φύλο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστια προσοχή: Αλλάξτε αμέσως την ταυτότητά σας αν γράφει…

«Η όλη οικογένεια βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο», ανέφερε ο Austin σε συνέντευξή του στο KJZZ, το οποίο αναφέρει ότι οι δύο ενήλικες διδάσκουν ο ένας τον άλλον να υιοθετούν «παραδοσιακούς» ρόλους φύλων:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σαββατοκύριακο με Σελήνη στους Ιχθύς: Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου! (video)

«Η Shirley δίδαξε τον Daniel πώς να χρησιμοποιεί ένα αλυσοπρίονο. Ο Daniel δίδαξε τη Shirley να απομνημονεύσει όλες τις πέτρες στο δαχτυλίδι αρραβώνων της σε περίπτωση που κάποια άλλη γυναίκα την ρωτήσει. Ο Daniel εργάζεται στην αυλή. Η Shirley κάνει το μαγείρεμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το σπίτι στο Κουνούπι Αργολίδας που πωλείται 20 εκατ. ευρώ! Θα πάθετε πλάκα με το σαλόνι του!

«Ο Daniel εξήγησε ότι είναι πραγματικά» πολύ παραδοσιακοί «άνθρωποι «. Το KJZZ δεν ανέφερε την κατάσταση του φύλου των δύο σκυλιών του ζευγαριού.

Πηγή: stroumfaki.gr.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share