Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Comedy Wildlife Awards: Oι φίλοι μας τα (πάρα πολύ αστεία) ζώα του 2017!

19 Δεκεμβρίου 2017 15:59
Comedy Wildlife Awards: Oι φίλοι μας τα (πάρα πολύ αστεία) ζώα του 2017!

Ο φωτογράφος Τίμπορ Κερζ ήταν αποφασισμένος να απαθανατίσει ένα στιγμιότυπο της ζωής στην άγρια φύση. Ήταν σίγουρος ότι θα κατάφερνε να παγιδέψει μια στιγμή όπου οι κουκουβάγιες, ένα πτηνό που ο ίδιος αγαπάει όσο εμείς.

Οπότε ο Κερζ αποφάσισε να κατασκηνώσει ένα βράδυ που αποδείχθηκε μοιραίο.

Μικρές κουκουβάγιες αποφάσισαν να τον συντροφέψουν. Ήταν περίεργες, τι κρατούσε στα χέρια του αυτός ο αδιάκριτος κύριος; Έπρεπε να τον πλησιάσουν, ένα κλαδί ήταν απέναντι του. Ένα κλαδί για δύο ενώ εκείνες οι γλαύκες ήταν τρεις. Προφανώς και δεν υπήρχε χώρος για όλες και ο Κερζ το διέκρινε. Άρπαξε την ευκαιρία και πάτησε το click τη σωστή (και εντελώς λάθος) στιγμή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προβλέψεις: Ποια ζώδια θα πέσουν σε κατάθλιψη τις γιορτές και ποια… θα περάσουν τα ωραιότερα Χριστούγεννα της ζωής τους!

Οι φωτογραφίες των τριών κουκουβάγιων που είναι μικρές αλλά έχουν μεγάλη επιθυμία να στριμωχτούν εις μάτην του χάρισαν τη διάκριση στα βραβεία 2017 Comedy Wildlife Photography.

Τα βραβεία αποσκοπούν να επισημάνουν τη φανταστική και «ενδεχομένως ανεπιτήδευτη» πλευρά της ζωής στην άγρια φύση με τους πολύ αστείους φίλους μας, τα ζώα σαν τη Φιόνα.

πηγή:.boredpanda.com

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share