Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020

Το αφεντικό τρελάθηκε! Εργοδότης κέρασε 20 υπαλλήλους 2ήμερο ταξίδι στη Μαδρίτη (Photos)

17 Δεκεμβρίου 2017 14:20
Το αφεντικό τρελάθηκε! Εργοδότης κέρασε 20 υπαλλήλους 2ήμερο ταξίδι στη Μαδρίτη (Photos)

Άλλοι προσφέρουν μπόνους και δώρα... Άλλοι δείπνα και σουαρέ... Άλλοι, πάλι, δεν προσφέρουν τίποτα στους εργαζομένους τους κατά την γιορτινή περίοδο των Χριστουγέννων.

Όμως, η Arabella Lewis-Smith, δημιουργός μίας διαφημιστικής εταιρείας από τη Μεγάλη Βρετανία, αποφάσισε να ξεχωρίσει από τους υπόλοιπους εργοδότες, κάνοντας μία πολύ ευχάριστη έκπληξη στους 20 υφισταμένους της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε τώρα: "Η Ειρήνη είναι έτοιμη να..."! Ραγδαίες εξελίξεις με το 19χρονο μοντέλο στις φυλακές του Χονγκ Κονκ!

Για αυτό κι αποφάσισε να τους κάνει δώρο, ένα weekend αναψυχής, όχι σε κάποια αγγλική επαρχία, αλλά στην πρωτεύουσα της Ισπανίας, τη Μαδρίτη, με όλα τα έξοδα πληρωμένα.

Η Smith έβαλε αρκετά βαθιά το χέρι στην τσέπη, καθώς τα αεροπορικά εισιτήρια σε συνδυασμό με τα 2 πλήρη γεύματα αλλά και τη φιλοξενία των 20 ατόμων σε δύο νοικιασμένα διαμερίσματα, κόστισαν συνολικά περισσότερες από 5.000 λίρες.

Οι εργαζόμενοι έμειναν έκπληκτοι από την γενναιοδωρία της αφεντικίνας τους, ενώ όλοι μαζί φαίνεται ποως απόλαυσαν ιδιαίτερα την 2ήμερη απόδρασή τους από την επαγγελματική τους ρουτίνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέθανε πρωταγωνιστής από το "Υπαστυνόμος Ρεξ" από ανακοπή καρδιάς και δεν το γνώριζε κανείς!

Πηγή: gazzeta.gr

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share