Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τι άλλο θα δούμε: Φαρσέρ τσιμέντωσε το κεφάλι του μέσα σε... φούρνο μικροκυμάτων! (Photos)

8 Δεκεμβρίου 2017 11:50
Τι άλλο θα δούμε: Φαρσέρ τσιμέντωσε το κεφάλι του μέσα σε... φούρνο μικροκυμάτων! (Photos)

Επί μία ολόκληρη ώρα πάλευαν πέντε πυροσβέστες προκειμένου να απελευθερώσουν έναν φαρσέρ του YouTube που είχε «τσιμεντάρει» το κεφάλι του μέσα σ’ έναν φούρνο μικροκυμάτων.

Ο 22χρονος Τζέι Σουίνγκλερ από το Γούλβερχάμπτον της Βρετανίας είχε φορέσει στο κεφάλι του μια πλαστική σακούλα προτού το βάλει στο φούρνο κι οι φίλοι του ρίξουν επτά σακιά στόκο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαγνήτισε τα βλέμματα όλων: Η εντυπωσιακή ξανθιά αμαζόνα της ΕΛ.ΑΣ. που έγινε σκιά του Ερντογάν! (Photo)

Ήθελαν να χρησιμοποιήσουν τη συσκευή ως καλούπι, αλλά ο φίλος τους «κόλλησε». Κατάφεραν, ωστόσο, να του περάσουν ένα σωληνάκι για να αναπνέει. Όταν έφθασε η πυροσβεστική στο σημείο, οι νεαροί προσπαθούσαν ήδη επί μιάμιση ώρα να απεγκλωβίσουν τον νεαρό φαρσέρ.

Η πυροσβεστική υπηρεσία του West Midlands δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της τονίζοντας σε ανακοίνωση ότι «δεν της έκανε καμία εντύπωση» η φάρσα που επιχείρησε η ομάδα των νεαρών.

«Μπορεί να ακούγεται αστείο, αλλά ο νεαρός θα μπορούσε να πεθάνει από ασφυξία ή να τραυματιστεί σοβαρά», δήλωσε ο επικεφαλής αξιωματικός της βάρδιας, Σων Ντέικιν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads: Έκτακτη ανακοίνωση από τον ΑΝΤ1! Ο παίκτης που θα πάει σίγουρα στον τελικό

«Ήταν δύσκολο να βγάλουμε το φούρνο, επειδή μεγάλο μέρος του είχε κολλήσει. Κάναμε τηλεδιάσκεψη με συναδέλφους τεχνικούς που μας έδωσαν συμβουλές και στο τέλος καταφέραμε να τον απεγκλωβίσουμε. Ένιωσε μεγάλη ανακούφιση όταν απομακρύναμε ένα μεγάλο κομμάτι στόκο με ένα κατσαβίδι, αφού ανέπνεε πλέον καλύτερο. Αλλά έπρεπε να προσέξουμε πολύ με το κατσαβίδι, να μην τον τραυματίσουμε. Χρειαστήκαμε σχεδόν μια ώρα για να τον απελευθερώσουμε. Η παρέα ζήτησε συγνώμη, αλλά την ώρα που ξοδέψαμε ίσως μάς χρειαζόταν κάποιος άλλος, που θα είχε πάθει πραγματικό ατύχημα», πρόσθεσε.


 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share