Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Έπος: Αυτός είναι με διαφορά ο καλύτερος αεροσυνοδός όλων τον εποχών! Ο απίστευτος τρόπος που βρήκε για να δώσει... οδηγίες (video)

15 Νοεμβρίου 2017 16:35
Έπος: Αυτός είναι με διαφορά ο καλύτερος αεροσυνοδός όλων τον εποχών! Ο απίστευτος τρόπος που βρήκε για να δώσει... οδηγίες (video)

Αλήθεια πόσοι από μας ακούμε και καταλαβαίνουμε κάτι από αυτά που μας λένε οι αεροσυνοδοί; Μάλλον, όχι πολλοί, ελάχιστοι θα λέγαμε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μy style rocks: Εκτάκτως εκτός αέρα η εκπομπή! Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΙ

Είσαι έτοιμος για την απογείωση, γεμάτος χαρά που ξεκινά το ταξίδι σου, φοράς τη ζώνη σου και μετά θα κάνεις ΟΛΑ τα άλλα εκτός απ’ το να δώσεις λίγη προσοχή στις αεροσυνοδούς. Την ώρα που θα σου εξηγούν τι πρέπει να κάνεις σε περίπτωση κινδύνου εσύ θα προσπαθείς να βολευτείς, θα βάλεις τα ακουστικά σου ή θα έχεις ήδη ξεκινήσει να διαβάζεις το βιβλίο σου.

Μα καλά δεν σε αγγίζει στο παραμικρό η ασφάλειά σου; «Σιγά μην συμβεί σε μένα» σκέφτεσαι. Κι αν συμβεί; «Τότε δεν υπάρχει επιστροφή» σκέφτεσαι και πάλι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads - διαρροή: Αυτό είναι το σκληρό σημερινό αγώνισμα των αρχηγών και η μεγάλη έκπληξη που περιμένει τους παίκτες! Διέρρευσαν φωτογραφίες

Απ’ την άλλη μπορεί να μην είναι δική σου ευθύνη και οι αεροσυνοδοί -συγγνώμη- μπορεί να έχουν γίνει λίγο βαρετοί. Για τον λόγο αυτό, αυτός ο άντρας βρήκε έναν τρόπο να κάνει τις οδηγίες περισσότερο διασκεδαστικές ενώ κανείς δεν πήρε τα μάτια του από πάνω του!

Πηγή: ipop.gr

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share