Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το πρώτο πράγμα που θα δεις σε αυτή την εικόνα θα αποκαλύψει το μεγαλύτερό σου φόβο!

15 Νοεμβρίου 2017 14:37
Το πρώτο πράγμα που θα δεις σε αυτή την εικόνα θα αποκαλύψει το μεγαλύτερό σου φόβο!

Δείτε καλά την παραπάνω φωτογραφία. Τι προσέξατε πρώτα από όλα;

Αν ήταν το κοριτσάκι, αυτό σημαίνει ότι οι φόβοι σας προέρχονται από τραύματα της παιδικής σας ηλικίας. Αυτοί οι φόβοι μπορεί να μην είναι απαραίτητα σημαντικοί, αλλά να αφορούν γεγονότα που σας επηρέασαν.

Αν ήταν η πεταλούδα τότε, είστε από τους ανθρώπους που βρίσκονται πάντα σε αναζήτηση νέων ευκαιριών και εμπειριών. Ο μεγαλύτερος φόβος που είχαν όσοι είδαν την πεταλούδα είναι ο φόβος να χάσουν κάτι, να μην ζήσουν κάτι ξεχωριστό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεφτίλα δίχως τέλος: Την ίδια ώρα που η Αττική πνίγονται και νεκροί διασύρονται από τα συντρίμμια ο Καρανίκας ποστάρει...

Αν είδατε τη φράουλα αυτό σημαίνει ότι είτε φοβάστε την αγάπη ή φοβάστε να δεθείτε με τους ανθρώπους.

Βλέποντας πρώτα την αράχνη δεν σημαίνει απαραίτητα το προφανές, ότι δηλαδή φοβάστε τις αράχνες! Σημαίνει ότι προσέχετε τις λεπτομέρειες. Ο μόνος σας φόβος είναι το να μη νιώθετε ασφαλείς.

Αν είδατε τα δέντρα πρώτα σημαίνει ότι φοβάστε να μεγαλώσετε. Δεν θέλετε να αφήσετε τους ανθρώπους να γνωρίζουν την πραγματική ηλικία σας.

Αν προσέξατε τα αρκουδάκια που κάθονται στα δέντρα τότε οι φόβοι σας σχετίζονται με τους ανθρώπους σας. Τα αρκουδάκια συμβολίζουν τη φιλία. Φοβάστε να χάσετε τους φίλους σας περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share