Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Το χαρούμενο γουρουνάκι που έχει γίνει viral! - Δείτε πώς αντέδρασε όταν το έσωσαν! (Photo)

25 Σεπτεμβρίου 2017 12:10
Το χαρούμενο γουρουνάκι που έχει γίνει viral! - Δείτε πώς αντέδρασε όταν το έσωσαν! (Photo)

Τη στιγμή που οι διασώστες καταφέρνουν να απομακρύνουν ένα γουρούνι από την πλημμυρισμένη περιοχή της Κουανγσί Τσουάνγκ, που πλήττεται από καταρρακτώδεις βροχές αποτύπωσε ο φωτογραφικός φακός.

Αυτή η φωτογραφία κατάφερε να γίνει viral, καθώς το γουρουνάκι ποζάρει χαμογελαστό που σώθηκε από την φάρμα στο χωριό Ντανλιάο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλειστικό: Η εικόνα της γυναίκας από την παραλία του Παλαιού Φαλήρου είναι photoshop! Φωτογραφία - ντοκουμέντο που αποδεικνύει την αλήθεια!

«Εντυπωσιάστηκα από την έκφραση του προσώπου του», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό ο διασώστης που ανέβασε την φωτογραφία

Η φωτογραφία χτύπησε προφανώς μία ευαίσθητη χορδή χιλιάδων Κινέζων, αποσπώντας πάνω από 3.000 σχόλια από το πρωί της Δευτέρας.

«Ελπίζω ότι δεν θα γίνει λουκάνικο μετά τη διάσωσή του», σχολίασε στο διαδίκτυο ένας χρήστης υπενθυμίζοντας οτι 18 χοιρίδια και δύο χοίροι που σώθηκαν από την πρόσφατη πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στην Μεγάλη Βρετανία, κατέληξαν να γίνουν λουκάνικα για τους πυροσβέστες που τα έσωσαν!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Bershka: Η εντυπωσιακή μπότα που θα φοράς από το πρωί έως το βράδυ! (Photo)

«Ίσως ο "Δεύτερος Αδελφός μας" να προσπαθούσε να μας δώσει κουράγιο για τις δυσκολίες της ζωής με ένα χαμόγελο», έγραψε ένας άλλος χρήστης.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share