Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Απίστευτο: Το Σίδνεϋ γέμισε ξαφνικά με κόκκινα μπαλόνια! - Ο λόγος είναι ανατριχιαστικός! (Photo)

7 Σεπτεμβρίου 2017 12:20
Απίστευτο: Το Σίδνεϋ γέμισε ξαφνικά με κόκκινα μπαλόνια! - Ο λόγος είναι ανατριχιαστικός! (Photo)

«Είναι πιο κοντά απ’ ότι φαντάζεσαι» είναι γραμμένο με σπρέι σε ένα πεζοδρόμιο του Σίδνεϋ. Ένα μυστηριώδες κόκκινο μπαλόνι ήταν δίπλα του, δεμένο σε ένα καπάκι υπονόμου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πυρκαγιά" στα κόκκινα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη! (photos)

Οι κάτοικοι της πόλης κοίταζαν κυρίως με περιέργεια και ίσως με μια ανατριχίλα, τα κόκκινα μπαλόνια που είχαν στηθεί σε διάφορα σημεία της.

Θυμίζει κάτι στους σινεφίλ; Αυτή λοιπόν η περίεργη εικόνα δεν είναι τίποτα άλλο από promotion της νέας ταινίας «It» που βγαίνει ξανά ως remake στον κινηματογράφο, βασισμένη στο μυθιστόρημα του μάστερ του τρόμου, Stephen King.

Τα κόκκινα μπαλόνια παραπέμπουν στον «υπόγειο» κακό της ταινίας, τον κλόουν Pennywise, και στους τρόπους που χρησιμοποιεί για να δελεάσει τα παιδιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέθανε το σπάνιο ταλέντο της Ελλάδας! Έφυγε από την ζωή σπουδαία τραγουδίστρια

Η ταινία κάνει σήμερα πρεμιέρα στην Αυστραλία. Και μπορεί τα μπαλόνια να ήταν μόνο μέρος της διαφημιστικής καμπάνιας για την καλύτερη προώθηση της ταινίας, όμως οι κάτοικοι αισθάνθηκαν τουλάχιστον άβολα με την θέα τους, για να μην πούμε ότι ένα ρίγος διαπέρασε το κορμί τους.

Μερικοί από αυτούς έγραψαν στο twitter ότι δεν ήθελαν να ξαναπεράσουν από τους συγκεκριμένους δρόμους...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρόσωπο "βόμβα" στο πάνελ της Σκορδά: Η νέα πρόταση του ΑΝΤ1 που τον έπεισε να πει το μεγάλο "ναι"! Ο άνδρας που επιστρέφει δίπλα της!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share