Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Ξόδεψε 68 ευρώ για νυφικό και μόνο 1.140 ευρώ για ολόκληρο τον γάμο της! - Δείτε πώς τα κατάφερε!

7 Σεπτεμβρίου 2017 11:15
Απίστευτο κι όμως αληθινό: Ξόδεψε 68 ευρώ για νυφικό και μόνο 1.140 ευρώ για ολόκληρο τον γάμο της! - Δείτε πώς τα κατάφερε!

Το μέσο κόστος ενός γάμου με όλα τα «παρελκόμενα» στην Σκωτία, κυμαίνεται περίπου στα 30.000 ευρώ. Ας μην ανοίξουμε και το θέμα ελληνικός γάμος γιατί θα πονέσει και είναι και της εποχής οπότε οι μελλόνυμφοι καταλαβαίνουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρόσωπο "βόμβα" στο πάνελ της Σκορδά: Η νέα πρόταση του ΑΝΤ1 που τον έπεισε να πει το μεγάλο "ναι"! Ο άνδρας που επιστρέφει δίπλα της!

Όμως κορίτσια απλά δείτε αυτή τη νύφη που αποφάσισε να πάει κόντρα σε όλο αυτό, καταφέρνοντας να ξοδέψει μόλις 1.140 ευρώ για την μεγάλη της μέρα χωρίς να στερηθεί απολύτως τίποτα. Και το αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό για τόσο χαμηλό ποσό.

Η 29χρονη Έμιλυ Ρόσε Φιτζπάτρικ, που ζει στη Γλασκόβη, παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Ρόρυ σε μια άκρως ρομαντική τελετή με καλεσμένους 100 συγγενείς και φίλους, στην οποία φρόντισε η ίδια και την παραμικρή λεπτομέρεια ώστε να μην ξοδέψουν πολλά χρήματα αλλά όλοι να περάσουν καλά.

Για το νυφικό της, που αγόρασε από το διαδικτυακό πολυκατάστημα ASOS, έδωσε 68 ευρώ, για την ανθοδέσμη 57 ευρώ και για τον φωτογράφο 228 ευρώ, ενώ ζήτησε σε φίλες της να την βοηθήσουν με το μακιγιάζ και τα μαλλιά.

Το γλέντι μετά το γάμο ήταν αυτό που κόστισε και τα περισσότερο χρήματα, περίπου 670 ευρώ, αλλά στην τιμή συμπεριλαμβανόταν η ενοικίαση της αίθουσας σε μια τοπική παμπ, όπως επίσης το φαγητό και η διασκέδαση.

Στα λοιπά έξοδα περιλαμβάνονται και 34 ευρώ που κόστισε η τούρτα και άλλα 80 για τις βέρες τους. Η Έμιλυ που κατάγεται από το Σίδνεϊ, λέει πως εκείνη κι ο Ρόρυ αρχικά σχεδίαζαν να κλεφτούν και να παντρευτούν έχοντας μόνο δύο μάρτυρες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέθανε το σπάνιο ταλέντο της Ελλάδας! Έφυγε από την ζωή σπουδαία τραγουδίστρια

Επειδή όμως οι γονείς της αποφάσισαν να έρθουν από την Αυστραλία για επίσκεψη, αποφάσισαν να επιλέξουν μια μεγαλύτερη τελετή αλλά όχι σε εκκλησία. «Είχαμε λιγότερο από τέσσερις μήνες για να κανονίσουμε τα πάντα.

Εγώ μόλις είχα τελειώσει από τη Σχολή Καλών Τεχνών και ήμουν άνεργη», λέει η 29χρονη. Όπως εξομολογείται, το φόρεμα που φόρεσε τελικά το διάλεξε μισή ώρα πριν το γάμο, έχοντας ήδη παραγγείλει διαδικτυακά άλλα τρία από καταστήματα με βίντατζ ρούχα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πυρκαγιά" στα κόκκινα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη! (photos)

«Είχα τέσσερα φορέματα για να επιλέξω και αποφάσισα ποιο θα βάλω 30 λεπτά πριν την τελετή», λέει. Βέβαια παραδέχεται πως το να τα κάνει όλα μόνη της ήταν αρκετά αγχωτικό αλλά τελικά άξιζε τον κόπο. «Βασικά εκείνη τη μέρα γίνονται όλα τόσο γρήγορα που θυμάσαι ελάχιστα πράγματα.

Άσε που τώρα έχουμε και περισσότερα χρήματα να ξοδέψουμε σε καταπληκτικές διακοπές που σίγουρα θα θυμόμαστε για πάντα!», καταλήγει.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share