Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δεν θα πιστεύετε τι έκανε ζευγάρι ηλικιωμένων στη Σκωτία: Τους επιβλήθηκε πρόστιμο 4,500€ ως ποινή!

1 Σεπτεμβρίου 2017 22:35
Δεν θα πιστεύετε τι έκανε ζευγάρι ηλικιωμένων στη Σκωτία: Τους επιβλήθηκε πρόστιμο 4,500€ ως ποινή!

Περίπου 4.500 ευρώ καλείται να πληρώσει ζευγάρι Βρετανών, οι οποίοι έχοντας καταναλώσει απίστευτες ποσότητες αλκοόλ απειλούσαν, γυμνοί υπαλλήλους ξενοδοχείου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Ερντογάν όπως δεν τον έχετε ξαναδεί: Αρπάζει τσιγάρα από τα χέρια ταξιτζή! (video)

Το περιστατικό σημειώθηκε στη Σκωτία, όταν ένας συνταξιούχος έτρεχε γυμνός, κραδαίνοντας ένα ψαλίδι στη ρεσεψιόν ενός πολυτελούς ξενοδοχείου ενώ την ίδια ώρα η σύζυγός του απειλούσε ότι θα σκοτώσει μια υπάλληλο.

Το ζευγάρι, που σύμφωνα με τον δικηγόρο του είχε καταναλώσει "εξωφρενική" ποσότητα αλκοόλ, καλείται τώρα να πληρώσει 4.100 στερλίνες (περίπου 4.500 ευρώ) για τις απειλές και το βίαιο ξέσπασμά του, όπως αποφάσισε ένα δικαστήριο του Περθ.

Ο Ρόμπερτ Φέργκους, 72 ετών, θα πρέπει ακόμα να πληρώσει αποζημίωση ύψους 800 λιρών στο ξενοδοχείο MacDonald Loch Rannoch, στην κομητεία του Πέρθσαϊρ, για τις ζημιές που προκάλεσε τη νύχτα της 4ης Φεβρουαρίου.

Η σύζυγός του, η 69χρονη Ρουθ, φορώντας το νυχτικό της, απειλούσε ότι θα πυροβολήσει και θα σκοτώσει μια υπάλληλο, αφού ένας άλλος ένοικος του ξενοδοχείου ενημέρωσε ότι τον ξύπνησε μέσα στη νύχτα χτυπώντας, για άγνωστο λόγο, την πόρτα του δωματίου του.

Ο Ρόμπερτ έτρεξε, ολόγυμνος, να συνδράμει τη γυναίκα του στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου, κρατώντας ένα ψαλίδι ενώ παράλληλα έβριζε τους άλλους πελάτες και τους εργαζόμενους.

Έκοψε με το ψαλίδι καλώδια και άρπαξε μια ταμπέλα του εστιατορίου με την οποία έσπασε μια βιτρίνα, απειλώντας ταυτόχρονα ότι θα τους σκοτώσει όλους.

Αντιμέτωποι με το ζευγάρι που ήταν εκτός ελέγχου, όσοι ήταν παρόντες δεν είχαν άλλη επιλογή παρά να τρέξουν για να γλιτώσουν στο κοντινότερο χωριό, το Κίνλοχ Ράνοχ, που απέχει πάνω από τρία χιλιόμετρα από το ξενοδοχείο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι είδες πρώτα στην εικόνα; Κάνε το τεστ και ανακάλυψε πολλά για τον εαυτό σου!

Ο Ρόμπερτ και η Ρουθ έφυγαν με τη BMW τους αλλά εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν δύο ώρες αργότερα.

Ο 72χρονος παραδέχτηκε ότι επέδειξε βίαιη και απειλητική συμπεριφορά απέναντι σε τέσσερις υπαλλήλους του ξενοδοχείου. Το δικαστήριο του ακύρωσε επίσης το δίπλωμα οδήγησης για έναν χρόνο επειδή όταν συνελήφθη ήταν σε κατάσταση μέθης.

Πηγή: Σκωτία: Ζευγάρι παππούδων, γυμνοί και μεθυσμένοι, απειλούσαν ότι θα σκοτώσουν υπαλλήλους ξενοδοχείου | iefimerida.gr

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share