Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Το είδαμε και αυτό: Νεαρός έκανε τον Κιμ Γιονγκ Ουν στο κεφάλι του!

31 Αυγούστου 2017 17:01
Το είδαμε και αυτό: Νεαρός έκανε τον Κιμ Γιονγκ Ουν στο κεφάλι του!

Την ώρα που ο ηγέτης της Βορείου Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν,βάζει «φωτιά» στην παγκόσμια σκακιέρα, υπάρχουν νέοι άνθρωποι- και μάλιστα όχι συμπολίτες του- που θα ξύριζαν ακόμη και το κεφάλι τους για χάρη του!

Γεγονός είναι πως ο Κιμ φέρνει τα πάνω - κάτω στις τάσεις της κομμωτικής εμπνέοντας κουρείς στη Σερβία...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άρης Τρίγωνο με Ουρανό 2/9: Για ποια ζώδια έρχονται ευχάριστες αλλαγές!

Πόσο «αρρωστημένος» πρέπει να είναι ένας νεαρός που πέρασε το κατώφλι του κουρέα στη Σερβία για να ξυρίσει το κεφάλι του και να αποκτήσει ένα τατουάζ που απεικονίζει τον Κιμ Γιονγκ Ουν;

Ένας Σέρβος κουρέας τού έκανε το όνειρο πραγματικότητα. Πρώτα ξύρισε το κεφάλι του νεαρού άνδρα και εν συνεχεία πήρε το πορτρέτο του Κιμ,το κόλλησε στην πλάτη του και ξεκίνησε το κούρεμα.

Το αποτέλεσμα διήρκεσε πέντε ώρες και,όπως δείχνει το σχετικό βίντεο, είναι εκπληκτικό. Πάνω από 120 χιλιάδες άνθρωποι έχουν δει το σχετικό βίντεο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θυμάστε την όμορφη Κέλυ από το «Beverly Hills»; Αν την δείτε σήμερα, δεν υπάρχει περίπτωση να την αναγνωρίσετε!

O κουρέας Mάριο Χβάλα θέλει να αφήνει απόλυτα ικανοποιημένους τους πελάτες του. Σχεδιάζει ότι πιο περίεργο του ζητούν οι πελάτες του. Μάλιστα κατά την διάρκεια του τατουάζ για να έρθει σε διάθεση άκουγε βορειοκορεατική μουσική.

«Ονειρευόμουν τον Κιμ Γιονγκ Ουν(...) κι, όταν ξύπνησα, αποφάσισα να κάνω τατουάζ στο κεφάλι μου. Kαι ήταν υπέροχο», αποκάλυψε ο πελάτης.

Ο Mάριο Χβάλα εργάζεται στο κομμωτήριο "House Damian Hair" στο Νόβι Σαντ, τη μεγαλύτερη πόλη της Σερβίας.

Πηγή protothema

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share