Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το... χαμογελαστό γουρούνι που έχει γίνει viral! - Η διάσωση που έκανε τον γύρο του διαδικτύου!

29 Αυγούστου 2017 13:46
Το... χαμογελαστό γουρούνι που έχει γίνει viral! - Η διάσωση που έκανε τον γύρο του διαδικτύου!

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει μία φωτογραφία στην οποία διασώστες απομακρύνουν από μία πλημμυρισμένη περιοχή στο νότιο τμήμα της Κίνας ένα γουρουνάκι.

Το γουρουνάκι μεγάλωνε σε φάρμα στο χωριό Ντανλιάο, κοντά στην πόλη Τσιντζόου η οποία πλήγηκε καθώς εξαιτίας των καταρρακτωδών βροχών ανέβηκε επικίνδυνα η στάθμη των υδάτων των ποταμών της περιοχής, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν σπίτια και φάρμες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δήμητρα Ματσούκα - Πέτρος Κόκκαλης: Το τρελό βίντεο από τις διακοπές τους που «έριξε» το Διαδίκτυο!

Στη φωτογραφία, απεικονίζονται δύο διασώστες με πράσινες στολές να βγάζουν το γουρουνάκι από το νερό.

"Εντυπωσιάστηκα από την έκφραση του προσώπου του", έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό ο διασώστης που ανέβασε την φωτογραφία.

"Ελπίζω ότι δεν θα γίνει λουκάνικο μετά τη διάσωσή του", σχολίασε στο διαδίκτυο ένας χρήστης.
"Ίσως ο 'Δεύτερος Αδελφός μας' να προσπαθούσε να μας δώσει κουράγιο για τις δυσκολίες της ζωής με ένα χαμόγελο", έγραψε ένας άλλος χρήστης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλειστικό! Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Σία Κοσιώνη! Επιπλοκές στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνη της!

"Δεύτερος Αδελφός" είναι το ψευδώνυμο του Τζου Βατζί, ενός από τους τρεις βοηθούς του Καλόγερου Σουαντζάνγκ στο Κινεζικό Έπος "Ταξίδι στη Δύση". Στο μυθιστόρημα ο Καλόγερος παίρνει τη μορφή ενός χοίρου και το όνομά του χρησιμοποιείται συχνά στην κινεζική κουλτούρα, όταν θέλουν να αναφερθούν σε αυτά ζώα.

Υπήρξαν όμως και χιουμοριστικά σχόλια όπως : "Σταματήστε να τραβάτε τα αυτιά μου!" "Χαμογελώντας σαν ένα παιδί βάρους 100 κιλών", καθώς και "Τελείωσε, θα καταλήξω καπνιστό λουκάνικο".

Μεγάλες περιοχές του Κουανγκσί και του Τσιντζόου πλήγηκαν τον περασμένο μήνα από έντονες βροχοπτώσεις οι οποίες εντάθηκαν μετά και το πέρασμα του τυφώνα Χάτο ο οποίος σάρωσε την νότια Κίνα.

Τις επόμενες ημέρες προβλέπονται καταιγίδες στη περιοχή του Τσιντζόου, σύμφωνα με τις τοπικές μετεωρολογικές αρχές.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share