Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αυτές είναι οι 100χρονες δίδυμες που δεν έχουν αποχωριστεί ποτέ η μία από την άλλη!

22 Αυγούστου 2017 10:14
Αυτές είναι οι 100χρονες δίδυμες που δεν έχουν αποχωριστεί ποτέ η μία από την άλλη!

Αυτές οι δίδυμες αδερφούλες μόλις γιόρτασαν τα 100α γενέθλιά τους, αλλά ακόμα δεν έχουν «χορτάσει» η μία την παρέα της άλλης!

Μετά από έναν αιώνα παρέα, η Mary Belle Roach και η Mae Belle Powell από το Κεντάκι, εξακολουθούν να ντύνονται το ίδιο, να φτιάχνουν παρέα τα μαλλιά τους και να ζουν μαζί στο σπίτι που μεγάλωσαν, ενώ μάλιστα μοιράζονται και το ίδιο δωμάτιο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παροξυσμός στις ΗΠΑ για την έκλειψη ηλίου: Σταμάτησαν να λειτουργούν τα πάντα και κοιτούσαν όλοι τον... Ήλιο! (Photos+video)

«Είμαστε μαζί όλη την ώρα! Δεν έχουμε αποχωριστεί ποτέ«, είπε Mary. «Αυτό είναι το μόνο που γνωρίζουμε: να αγαπάμε η μία την άλλη.»

Οι αδελφές, οι οποίες είναι γνωστές ως «Οι Δίδυμες Wallace» από το πατρικό τους όνομα, γεννήθηκαν στην πόλη Symsonia στις 25 Μαρτίου το 1916 εν μέσω του Β” Παγκοσμίου Πολέμου.

Η Mary και η Mae Belle ήταν έφηβες κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Ύφεσης και η οικογένειά τους ήταν πάρα πολύ φτωχή.
Παρά τις οικονομικές δυσκολίες της εποχής, οι δύο γυναίκες ήταν σε θέση να δώσει πληρώνουν 5 δολάρια δίδακτρα εξάμηνο για σπουδάσουν μαζί στο Murray State College.

Ως φοιτήτριες, εκμεταλλεύτηκαν την ομοιότητά τους τους και μοίραζαν τον χρόνο τους στην τάξη με βάση τα διαφορετικά ενδιαφέροντά τους.

Οι αδελφές επέλεξαν ακόμη και το ίδιο επάγγελμα. Αφού παντρεύτηκαν δύο από κολλητούς που είχαν μεγαλώσει μαζί τους και έγιναν δασκάλες στο Δημοτικό Σχολείο στη Symsonia όπου πληρώνονταν ένα 1 δολάριο την ημέρα.

Δίδασκαν ακριβώς η μία απέναντι από την άλλη, αλλά μετά την στρατολόγηση των συζύγων τους κατά τον Β” Παγκοσμίου Πολέμου το 1940, μετακόμισαν προσωρινά στο Ντιτρόιτ για να εργαστούν σε εργοστάσια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα Τρίτη 22 Αυγούστου;

Αφού τελείωσε ο πόλεμος, οι αδελφές και οι σύζυγοί τους αγόρασαν από ένα τροχόσπιτο και ταξίδεψαν σε όλη τη χώρα.

Κατά τη διάρκεια της ζωής τους, έχουν επισκεφθεί και τις 50 πολιτείες, καθώς και οκτώ χώρες της Ευρώπης.

Οι γυναίκες, οι οποίοι είναι και οι δύο χήρες, εξακολουθούν να παραμένουν δραστήριες παρά τα 100 χρόνια τους.

Κρατούν συντροφιά η μία στην άλλη στο γυμναστήριο, όπου κάνουν διάδρομο για 30 λεπτά κάθε μέρα και κάθε Παρασκευή πάνε στο κομμωτήριο ντυμένες το ίδιο.

Η Mae Belle υποστηρίζει ότι αν δεν είναι με την αδελφή της είναι ανήσυχη και οι δύο συμφωνούν ότι απλά δεν μπορούν να χορτάσουν η μία την άλλη, ακόμη και ύστερα από 100 χρόνια.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share