Τετάρτη, 08 Απριλίου 2020

Κάνε το τεστ! Δες πώς ο αντίχειράς σου σου αποκαλύπτει την προσωπικότητά σου

11 Αυγούστου 2017 09:00
Κάνε το τεστ! Δες πώς ο αντίχειράς σου σου αποκαλύπτει την προσωπικότητά σου

O τρόπος που κρατάμε τον αντίχειρά μας αποκαλύπτει πολλά για την προσωπικότητά μας. Χρειάζεται λίγο πιο προσεχτική παρατήρηση για να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες για έναν άνθρωπο.

Το σώμα μπορεί να αποκαλύψει πολλά για τον χαρακτήρα του συνομιλητή σας και βοηθάει στο να βρείτε τον σωστό τρόπο επικοινωνίας μαζί του. Κάντε το χέρι σας μια γροθιά και δείτε τι σημαίνει αυτό για τον χαρακτήρα σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η τραγική ιστορία πίσω από τις απάνθρωπες επιθέσεις του γιου του Κώστα Πρέκα!

1.Ο αντίχειρας από πάνω

2. Ο αντίχειρας μέσα

3. Ο αντίχειρας στο πλάι

4. Ο αντίχειρας γυρισμένος προς τα πάνω

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Για εγκεφαλικό! Η Σπυροπούλου με ανύπαρκτο στρινγκ και τέλεια "πίσω"όψη! (Photos)

Ποιο είναι το είδος γροθιάς σας

1.Αντίχειρας από πάνω

Πιθανόν είστε ο πιο ενεργητικός άνθρωπος στον κόσμο. Αναζητάτε πάντα καινούργιες γνώσεις και εντυπώσεις. Σίγουρα, το πρόγραμμά σας δεν περιλαμβάνει το να αράζετε μπροστά στην τηλεόραση. Είστε αλτρουιστές, ευγενικοί και πάντα θέλετε να βοηθάτε τους άλλους. Κάνετε παραπάνω από όσα λέτε και σε συνδυασμό με την αξιοπιστία σας, οι άλλοι σας σέβονται και σας εκτιμούν. Εμπνέετε με ευκολία όσους βρίσκονται δίπλα σας και αυτό σας καθιστά έναν γεννημένο ηγέτη.

2. Αντίχειρας προς τα μέσα

Είστε έξυπνοι, αλλά δυσκολεύεστε να κάνετε καινούργιους φίλους. Όσοι βρίσκονται γύρω σας, έχουν την εντύπωση ότι είστε εσωστρεφείς, αλλά όταν σας γνωρίζουν καλύτερα, καταλαβαίνουν πόσο ευάλωτοι είστε. Έχετε το χάρισμα να εντοπίζετε αμέσως τη ρίζα του προβλήματος και τρόπους για να το επιλύσετε. Η ακρίβεια και η στοχαστικότητα είναι τα πλεονεκτήματά σας, αν και μερικές φορές γίνεστε πολύ απαιτητικοί με τον εαυτό σας και αγχώνεστε. Γι’ αυτό ακριβώς χρειάζεστε κάποιον που να σας καταλαβαίνει χωρίς να λέτε πολλά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καιρός: 40αρια για ακόμα μια ημέρα! Πόσο θα κρατήσει ο καύσωνας;

3. Αντίχειρας στο πλάι

Το μότο σας είναι «ο καθένας διαλέγει τον δικό του δρόμο» και ο δικός σας είναι συνήθως ο δύσκολος. Είστε πρακτικοί και ξέρετε την αξία σας. Ωστόσο, ο φόβος σας για την αποτυχία συχνά σας αποτρέπει από το να πάρετε τολμηρές αποφάσεις: είναι το μόνο πράγμα που μπορεί να πλήξει την αυτοπεποίθησή σας. Οι φίλοι σας εκτιμούν την ειλικρίνεια και την αξιοπιστία σας. Με την παρουσία σας εμπνέετε ασφάλεια στον περίγυρό σας.

4. Αντίχειρας γυρισμένος προς τα πάνω

Είστε ταπεινοί, αλλά και ευέλικτοι. Το μυαλό σας δουλεύει πολύ γρήγορα και παράγει πολλές ιδέες, που φαίνονται αδύνατες με την πρώτη ματιά. Λατρεύετε να εξερευνάτε τον κόσμο. Βέβαια, μερικές φορές δυσκολεύεστε να επικεντρωθείτε σε ένα πράγμα, γιατί ξέρετε ότι τα θέλετε όλα. Όλοι σας θεωρούν μια κινητή εγκυκλοπαίδεια και ζητούν τις συμβουλές σας. Ωστόσο, είστε αρκετά κλειστοί και δίνετε τις πολύτιμες συμβουλές σας μόνο σε λίγους και εκλεκτούς.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share