Σάββατο, 24 Αυγούστου 2019

Μια σύγχρονη «Ραπουνζέλ» - Θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε τα μαλλιά της!

25 Ιουλίου 2017 18:35
Μια σύγχρονη «Ραπουνζέλ» - Θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε τα μαλλιά της!

Σύγχρονη Ραπουνζέλ έχει γίνει μια κοπέλα που σταμάτησε να κόβει τα μαλλιά της πριν από 14 χρόνια για...ένα στοίχημα.

Η 27χρονη Daria Gubanova που ζει στην πόλη Barnaul στην επαρχία Altai Krai της νοτιοκεντρικής Ρωσίας, λέει πως δεν θα κόψει τα μαλλιά της μέχρι να φτάσουν στους αστραγάλους της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τροχαίο στην Κύμη: Δεν θα πιστεύετε σε ποιο γνωστό τηλεπαιχνίδι είχε πάρει μέρος η αδικοχαμένη Κατερίνα Χαραμαρά! (video)

Η νεαρή κοπέλα, ξεκίνησε να μακραίνει τα μαλλιά της πριν από 14 χρόνια, όταν μία φίλη της της είπε ότι δεν θα μπορούσε να τα μακρύνει αρκετά για να τα κάνει πλεξίδα. Έτσι, από τότε σταμάτησε να τα κόβει. Όπως ήταν φυσικό, απέκτησε το ψευδώνυμο Ραπουνζέλ.
Η Daria, η οποία έχει πάνω από 218 χιλιάδες followers στα social media, υπολογίζει ότι τα μαλλιά της έχουν μήκος 1,5 μ.

Πολλές γυναίκες μάλιστα που τη θαυμάζουν, θέλουν να ακολουθήσουν το παράδειγμά της.

Μία γυναίκα έγραψε: "Μου θυμίζεις μια κούκλα Barbie, αγαπώ τα πάντα σε εσένα. Συνέχισε έτσι".

Κάποια άλλη ανέφερε: "Η φίλη μου, μου έδειξε τα βίντεο σου στο Facebook και ήθελα απλά να σου πω ότι είμαι εντυπωσιασμένη με τα μαλλιά σου. Είναι τόσο όμορφα."

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - αποκλειστικό! Αντίπαλοι στον Άγιο Δομίνικο, μαζί στην ζωή! Ζευγάρι ένας Διάσημος και μια Μαχήτρια! Όλο το παρασκήνιο!

Η Ραπουνζέλ είναι ένας χαρακτήρας σε ένα παραμύθι των αδερφών Γκριμ, η οποία είναι κλεισμένη σε έναν πύργο, αλλά αφήνει κάτω τα μακρά χρυσαφένια μαλλιά της, έτσι ώστε ένας πρίγκιπας να μπορεί να σκαρφαλώσει σε αυτήν.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share