Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019

Εταιρεία προσφέρει υπηρεσίες "βρώμικου" χωρισμού στην πόρτα σας! - Θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε τι κάνει!

24 Ιουλίου 2017 13:30
Εταιρεία προσφέρει υπηρεσίες

Η Ginza Ladis 1, μια ιδιωτική εταιρεία στην Ιαπωνία, θεωρεί ότι ο καλύτερος τρόπος για να λήξει μια παράνομη σχέση, είναι αν κάποιος μιλήσει σαν φίλος στην παράνομη σχέση εκείνου που απατά το ταίρι του.

Φυσικά, αυτή η υπηρεσία δεν είναι κάτι νέο για τη συγκεκριμένη χώρα, αφού παρόμοιες εταιρείες είναι πρόθυμες να εξυπηρετήσουν τον κόσμο νοικιάζοντας τους συντρόφους, ανθρώπους να κλάψουν για αυτούς, άτομα για παρέα, ακόμα και ηθοποιούς για να προκαλέσουν το χωρισμό στις παράνομες σχέσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη αποκάλυψη: Τον ήθελαν στο Survivor 2 και τελικά θα είναι ο συμπαρουσιαστής στον "Nomads"! Για ποιον πρόκειται;

Δουλειά της Ginza Ladis 1 είναι να νοικιάζει ηθοποιούς οι οποίοι θα γίνονται φίλοι με τον εραστή του/της συζύγου που απατά το στεφάνι του/της και θα προσπαθούν να τον πείσουν να χωρίσει. Επομένως οι νόμιμοι σύζυγοι δε θα χρειαστεί να κάνουν τίποτα.

Μάλιστα, αν ο πελάτης είναι πρόθυμος να πληρώσει καλά την εν λόγω εταιρεία, εκείνη μπορεί να του στήσει ένα σενάριο όμοιο με ταινία ώστε να εξασφαλίσει ότι ο χωρισμός θα είναι 100% επιτυχημένος.

Για να προσεγγίσει ο "φίλος" τον/την εραστή αφού μάθει τα χόμπι και τα ενδιαφέροντα του/της αρχίζει να παρακολουθεί τις ίδιες εκδηλώσεις και έτσι κάνει την επαφή. Αν εκείνος/η δεν έχουν κάποιο χόμπι, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, αφού η εταιρεία στέλνει προσφορές και κουπόνια για δραστηριότητες στο mail του και έτσι ο "φίλος" θα τον/την προσεγγίσει εκεί.

Αν εκείνος/η δεν έχουν κάποιο χόμπι, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, αφού η εταιρεία στέλνει προσφορές και κουπόνια για δραστηριότητες στο mail του και έτσι ο "φίλος" θα τον/την προσεγγίσει εκεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τυφώνας" η Ειρήνη Παπαδοπούλου σπάει την σιωπή της: "Αν συνέχιζα στο Survivor θα έπρεπε να αποκαλύψω ότι..."

Όλοι οι υπάλληλοι της Ginza Ladis 1 είναι επαγγελματίες ηθοποιοί και μάλιστα εξαιρετικά πιστικοί στη δουλειά τους. Επιπλέον, συνεργάζονται με εταιρείες παραγωγής ταινιών προκειμένου να δημιουργούν σκηνές για τους σκοπούς της "φιλίας", σε ξενοδοχεία και διαμερίσματα, μέχρι και αναδυόμενα καφέ.

Μόλις κερδίσουν την εμπιστοσύνη του προσώπου που τους έχει ανατεθεί, ξεκινούν να του συμπεριφέρονται με ενδιαφέρον και του λένε να χωρίσει γιατί αξίζει κάτι καλύτερο από το να είναι η δεύτερη επιλογή και όλα εκείνα που θα έλεγε ένας καλός φίλος σε όμοιες καταστάσεις.

Προφανώς και αυτού του είδους οι υπηρεσίες δεν είναι καθόλου φτηνές, αφού η Ginza Ladis 1 χρεώνει για τον πρώτο - δοκιμαστικό μήνα 3.376 δολάρια, ενώ οι υπηρεσίες 240 ημερών με επιτυχή αποτελέσματα, κοστίζουν 76.419 δολάρια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαραθόπολη: Ψαριά που έχει προκαλέσει τρόμο σ' όλο το διαδίκτυο! Έπαθαν "εγκεφαλικό" όταν σήκωσαν τα δίχτυα! (photo)

Και μπορεί με αυτόν τον τρόπο τα παράνομα ζευγάρια να χωρίζουν, όμως κανείς δε μπορεί να εγγυηθεί πως οι άτακτοι σύζυγοι δε θα ψάξουν να βρουν αλλού νέο εραστή. Βέβαια, η συγκεκριμένη εταιρεία τονίζει ότι είναι στο χέρι των πελατών της να καταφέρουν να σώσουν τους γάμους και τις σχέσεις τους, για αυτό και προσφέρει συνεδρίες συμβουλευτικής σε αυτούς.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share