Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Η εφαρμογή Tinder ανέλαβε δράση: Μιλούσαν για 3 χρόνια χωρίς να βρεθούν και δεν φαντάζεστε τι ακολούθησε!

18 Ιουλίου 2017 12:20
Η εφαρμογή Tinder ανέλαβε δράση: Μιλούσαν για 3 χρόνια χωρίς να βρεθούν και δεν φαντάζεστε τι ακολούθησε!

Όλο και περισσότεροι χρήστες της τεχνολογίας και ειδικότερα των smartphones στρέφονται προς τις εφαρμογές γνωριμιών είτε για να γνωρίσουν το τέλειο (ή και όχι) ταίρι τους, είτε για να έχουν μία περιπέτεια της μιας βραδιάς, είτε απλά για να σκοτώσουν την ώρα τους συνομιλώντας με έναν άγνωστο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εσπευσμένα στην εντατική γνωστός Έλληνας ηθοποιός με πρόβλημα στην καρδιά!

Μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές γνωριμιών είναι το Tinder το οποίο για τα τελευταία τρία χρόνια χρησιμοποιούσαν δύο χρήστες από το Οχάιο, οι οποίοι μάλιστα είχαν αναπτύξει και το δικό τους αστείο καθώς εγκατέλειπαν το chat και γυρνούσαν μετά από μήνες για να απαντήσουν σε κάποιο αναπάντητο μήνυμα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Josh έστειλε ένα μήνυμα στη Μichelle κι εκείνη άργησε να απαντήσει επειδή είχε χαλάσει το κινητό της. Με τον καιρό, οι δικαιολογίες ήταν όλο και πιο ευφάνταστες και οφθαλμοφανώς ψεύτικες ορισμένες. Έτσι λοιπόν φτάσαμε στο 2017, με τον Josh και τη Michelle να μην έχουν βρεθεί ποτέ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτά θα είναι τα τυχερά ζώδια για το υπόλοιπο του καλοκαιριού σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη!

«Όλα πάνε τέλεια και μου αρέσει πολύ να μιλάω μαζί της, αλλά δε θέλω να βιαστούμε για κάτι», λέει ο Josh. Η Μichelle από τη μεριά ανέφερε: «Πίστευα πως θα ήταν ενδιαφέρον να βρεθούμε, αλλά δεν ήθελα να είμαι εγώ αυτή που θα χαλάσει το αστείο μας».

Κάποια στιγμή λοιπόν η εφαρμογή αντιλήφθηκε ότι τα δύο παιδιά δεν έχουν βρεθεί ακόμα και είπε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της. Το Tinder απηύδησε με το αστειάκι του ζευγαριού και αποφάσισε να τους οργανώσει ένα ραντεβού σε όποιο μέρος του κόσμου επιλέξουν εκείνοι.

Ο Josh διάλεξε τη Χαβάη και το Tinder του απάντησε ότι θα τους στείλουν στο Μάουι, αλλά δεν μπορούν να κάνουν δυο χρόνια να πακετάρουν τις βαλίτσες τους.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share