Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Όποιος έχει πάει φαντάρος στον Έβρο ξέρει: Πράγματα που μόνο εκεί θα συναντήσεις!

13 Ιουλίου 2017 23:57
Όποιος έχει πάει φαντάρος στον Έβρο ξέρει: Πράγματα που μόνο εκεί θα συναντήσεις!

Ξέρω έβαλες τον πατέρα σου να πάρει τον στρατιωτικό της οικογένειας και να βοηθήσει ώστε να μην υπηρετήσεις στον Έβρο. Χαλάρωσες, ανακάτεψες το φραπέ σου, είπες σαν Νεοέλληνας την πιο συχνή φράση μετά το ''καλημέρα'', «εγώ έχω βύσμα», και περίμενες να έρθει η ώρα να παρουσιαστείς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλειστικό - ντοκουμέντο: Μόνο εδώ το ηχητικό ντοκουμέντο του Τόνι Μαυρίδη που μιλάει για τον αλκοολισμό και την Έλενα Παπαρίζου! (video)

Και φυσικά το βύσμα των άλλων ήταν πιο ισχυρό από το δικό σου, και φυσικά θα παρουσιαστείς μετά το κέντρο εκπαίδευσης στον Έβρο. Ήρθε η ώρα να μάθεις γεωγραφία. Ρίζια, Δίκαια, Καβύλη, Καστανιές, Νέα Βύσσα Έβρου. Κεφαλοχώρια όλα τους. Αλλά πριν έναν αιώνα. Τώρα είναι φανταροχώρια. Που σημαίνει, ότι το χακί θα το βλέπεις μέχρι και στον ύπνο σου.

Μετά το πρώτο σοκ, τα κλάματα της μητέρας σου, τα λόγια της κοπέλας σου ότι θα σε περιμένει να τελειώσεις και ότι τίποτα δεν θα αλλάξει, πρέπει να οργανωθείς και να ενημερωθείς για το τι σε περιμένει στα σύνορα που θα φυλάς.

Ο χειμώνας του Βορρά στο Game of Thrones είναι σάουνα μπροστά στις θερμοκρασίες του Έβρου.

Εξοπλίσου με ισοθερμικά, μάλλινες μπλούζες, χοντρές κάλτσες και πολύ υπομονή. Το χιόνι και οι χαμηλές θερμοκρασίες είναι κανόνας στον Έβρο, και οι ξυλόσομπες το αγαπημένο gadget της περιοχής.

Καλύτερα να παλέψεις με το Ρόκι, παρά με τα κουνούπια του Έβρου.

Τα κουνούπια στον Έβρο θα μπορούσανε να παίζουνε μπάσκετ, τουλάχιστον στη Κίνα. Είναι τα μεγαλύτερα που έχεις δει, ενώ τα αντικουνουπικά απλά τα δροσίζουν. Πολλές καφετέριες δίνουν αντικουνουπικά στους πελάτες, ενώ η μυρωδιά από το καμμένο φιδάκι θα σε στοιχειώσει για ένα χρόνο σίγουρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νίκη Κάρτσωνα: Δείτε για πρώτη φορά το σύζυγο και τον γιο της μαζί!

Ξέχνα το 4g και εκπαίδευσε ταχυδρομικά περιστέρια.

Η λέξη σέρνομαι, νομίζω περιγράφει τέλεια το ίντερνετ που υπάρχει στη περιοχή. Αλλά μην ανησυχείς τα ίντερνετ καφέ της περιοχής σου κάνουν φοβερές τιμές σε πακέτα με πολλές ώρες. Απλά άνοιξε μια σελίδα γύρνα να κάνεις την υπηρεσία σου, όταν τελειώσεις θα έχει φορτώσει.

Το φλερτ στον Έβρο είναι επικίνδυνο σπορ.

Στη πρώτη σου έξοδο, βραδινή, γιατί το απόγευμα οι καφετέριες θυμίζουν στρατιωτικό λόχο, θα δεις ότι οι ντόπιες κοπέλες σε γλυκοκοιτάζουν. Όχι δεν έγινες ξαφνικά ωραίος, απλά το να αρραβωνιάζονται οι κοπέλες φαντάρους και στρατιωτικούς, είναι κάτι σαν έθιμο στον Έβρο. Σαν τις μπαλωθιές στη Κρήτη....

Και αν εσύ νομίζεις ότι θα κρατήσει αυτή η σχέση μέχρι την άδεια απολύσεώς σου, γελιέσαι. Τα κορίτσια του Έβρου είναι επίμονα, μεθοδικά και 100% αποτελεσματικά. Μη σου πω ότι θα προλάβεις να πάρεις και άδεια γάμου....μέσα στη θητεία σου!

πηγή: E-Radio.gr

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share