Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μεξικό: Είπε στην γυναίκα του ότι πάει για... τσιγάρα και κατέληξε να βλέπει ποδοσφαιρικό αγώνα στη Ρωσία!

6 Ιουλίου 2017 12:34
Μεξικό: Είπε στην γυναίκα του ότι πάει για... τσιγάρα και κατέληξε να βλέπει ποδοσφαιρικό αγώνα στη Ρωσία!

Ένας άνδρας από την πόλη Πουέμπλα του Μεξικό, είπε στη γυναίκα αυτό που πολύ θα αποκαλούσαν ψέμα του αιώνα, αφού έκανε κάτι πραγματικά ανεκδιήγητο.

Την ενημέρωσε ότι βγαίνει να αγοράσει ένα πακέτο τσιγάρα, αλλά εν τέλη μπήκε σε ένα αεροπλάνο για τη Γερμανία και από οδήγησε μέχρι τη Ρωσία, προκειμένου να δει τον αγώνα ποδοσφαίρου της Εθνικής του ομάδας για το Κύπελλο των Συνομοσπονδιών.

Ο Αντόνιο Γκαρσία, πρόσφατα απόλαυσε τα 5 λεπτά δημοσιότητας του στο διαδίκτυο, μετά τα νέα του κρυφού του ταξιδιού από το Μεξικό στο Καζάν της Ρωσίας, τα οποία έγιναν viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Το θρίλερ με την ανακοίνωση του νικητή, η αγωνίας της μητέρας του Ντάνου, η αντίδραση του Μάριου και τα τρομερά παρασκήνια από τα διαλείμματα! (video)

Ο άνδρας είχε πει στη γυναίκα του ότι πετάγεται στο ψιλικατζίδικο για να αγοράσει τσιγάρα, όμως στην πραγματικότητα πήγε μέχρι το Μοντερέι, όπου μπήκε σε μια πτήση για το Βόλφσμπουργκ της Γερμανίας, που ζουν κάποιοι από τους συγγενείς του. Από εκεί οδήγησε στο Καζάν της Ρωσίας και ενώθηκε με εκατοντάδες άλλους Μεξικανούς οπαδούς, στηρίζοντας την εθνική ποδοσφαιρική ομάδα.

Όπως ο ίδιος δήλωσε στα μέσα, είπε στη σύζυγο του ότι θα πήγαινε μέχρι το Oxxo - μια δημοφιλή σειρά καταστημάτων στο Μεξικό - για τσιγάρα, αλλά δεν της είπε σε ποιο από όλα. Και πάλι όμως, η ίδια δε θα περίμενε να διασχίσει τον Ατλαντικό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Twitter: Απόλυτη αποθέωση για τον θριαμβευτή Ντάνο! Ατάκες "φωτιά"

Φαίνεται όμως ότι εκείνη ανακάλυψε λίγο αργότερα που είχε πάει ο Garcia και για ποιο λόγο είχε φύγει, χωρίς όμως να είναι ξεκάθαρο το αν γνωρίζει ότι για το συγκεκριμένο ταξίδι του, αυτός ξόδεψε όλες τους τις οικονομίες. Ίσως να ήθελε να πιστέψει πως με ένα ωραίο δώρο από το εξωτερικό η γυναίκα θα τον δεχτεί ξανά στο σπίτι τους.

Για τον ίδιο όμως, φαίνεται ότι το κόστος του ταξιδιού δεν είχε καμία σημασία, αφού όπως είπε το σημαντικότερο όλων ήταν το να βρεθεί κοντά στην ομάδα του. Και μπορεί όσο ήταν στη Γερμανία να χτυπήσει άσχημα στη φτέρνα παίζοντας ποδόσφαιρο με κάποιους ντόπιους και οι γιατροί να τον συμβούλεψαν να μείνει στο κρεβάτι, εκείνος όμως δε φαίνεται να τους έδωσε και πολύ σημασία, αφού πήγε να δει το παιχνίδι με πατερίτσες.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share