Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αδιανόητο: Δείτε σε ποιον άφησε την περιουσία των 1,2 εκατομμυρίων ευρώ μια γυναίκα!

15 Ιουνίου 2017 18:52
Αδιανόητο: Δείτε σε ποιον άφησε την περιουσία των 1,2 εκατομμυρίων ευρώ μια γυναίκα!

Πολλοί άνθρωποι θεωρούν τα κατοικίδια ζώα τους αναπόσπαστο μέρος της οικογένειάς τους. Τους δείχνουν άνευ όρων αγάπη και δε θέλουν να τους λείψει τίποτα.

Ενήλικες που δεν έχουν παιδιά ή που τα παιδιά τους φεύγουν από το σπίτι, συχνά υιοθετούν ένα κατοικίδιο ζώο. Τα Χριστούγεννα όλες οι οικογένειες μαζεύονται και ανταλλάσσουν δώρα, και πολλά κατοικίδια έχουν και τα δικά τους δωράκια.

Στην επαρχία Κάρτερ στη Πολιτεία του Τενεσί, όλα τα ζώα σε ένα καταφύγιο έλαβαν ένα εκπληκτικό χριστουγεννιάτικο δώρο.

H Glenda Taylor DeLawder ήταν μία ιδιοκτήτρια κατοικίδιων ζώων που δεν απέκτησε ποτέ παιδιά. Όταν πέθανε το Νοέμβριο του 2015 στην ηλικία των 72 ετών, ήθελε να εξασφαλίσει ότι τα ζώα στο καταφύγιο ζώων Elizabethton θα λάμβαναν μέριμνα και φροντίδα.

Μετά το θάνατό της, η Glenda άφησε ολόκληρη την περιουσία της, 1,2 εκατομμύρια δολάρια στο καταφύγιο ζώων για γάτες και σκύλους. Την ημέρα των Χριστουγέννων του 2016, οι διαχειριστές ανακοίνωσαν το κληροδότημα της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Έρχονται μεγάλες ανατροπές! Η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για τα αγωνίσματα ασυλίας! Δεν φαντάζεστε τι θα συμβεί στην συνέχεια

Οι διαχειριστές της περιουσίας της Glenda ανακοίνωσαν ένα δώρο αξίας 540.000 δολαρίων στο καταφύγιο Elizabethton, προκειμένου να επεκταθούν οι χώροι φιλοξενίας και για την αγορά ενός φορτηγού για τη μεταφορά των ζώων. Η κατασκευή του καταφυγίου είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 9 Ιανουαρίου, και το φορτηγό θα έφτανε μέχρι την 1η Μαρτίου.

Ο Δήμαρχος Leon Humphrey ήταν εξαιρετικά ευγνώμων για το δώρο και δημοσίευσε στο Facebook τις μεγάλες αλλαγές που έχουν προγραμματιστεί για το τρέχον έτος. Επίσης, σχολίασε σχετικά με το μέγεθος του δώρου, λέγοντας, «Η επαρχία Carter και το καταφύγιο είναι πραγματικά ευλογημένα που τους δόθηκε ένα τέτοιο τεράστιο δώρο, μία από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές δωρεές δοθεί που έχει δοθεί ποτέ για τους πολίτες μας (ανθρώπους, γάτες και σκύλους).»

Κλείνοντας την ανακοίνωσή του, ο Δήμαρχος Humphrey είπε, «η οικογένεια της κυρίας DeLawder μου ζήτησε να μοιραστώ μαζί σας ότι αγαπούσε τις γάτες και τα σκυλιά της τόσο πολύ και ήθελε η αγάπη και η φροντίδα της να είναι ένα αιώνια δώρο. Νομίζω ότι η κυρία DeLawder θα ήταν πολύ ευτυχής που το δώρο της θα παρέχει στέγη σε γάτες και σκύλους, για όσο χρονικό διάστημα υπάρχει το καταφύγιο.»

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share