Δευτέρα, 06 Απριλίου 2020

Δείτε τον πιο αξιαγάπητο αστυνομικό σκύλο του κόσμου - Θα λιώσετε με το νάζι του! (Photo)

14 Ιουνίου 2017 19:03
Δείτε τον πιο αξιαγάπητο αστυνομικό σκύλο του κόσμου - Θα λιώσετε με το νάζι του! (Photo)

Το τρισχαριτωμένο κουταβάκι ονομάζεται Φουσίν κι εκπαιδεύεται για να ενταχθεί στις αστυνομικές δυνάμεις της Νέας Ταϊπέι, ως λαγωνικό ανίχνευσης αίματος.

Ένα αστυνομικό τμήμα στην Ταϊβάν απέκτησε έναν νεο -τετράποδο- εκπαιδευόμενο που σύσσωμο το Διαδίκτυο έσπευσε να ανακηρύξει ως "το πιο αξιαγάπητο σκύλο του κόσμου".

Πρόκειται για το μόλις ενός μηνός κουτάβι Φουσίν (του οποίου το όνομα σημαίνει «τυχερό αστέρι») που εκπαιδεύεται για να ενταχθεί στις αστυνομικές δυνάμεις της Νέας Ταϊπέι, ως λαγωνικό ανίχνευσης αίματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Θρίλερ με την σημερινή αποχώρηση! Δείτε όλα τα πιθανά σενάρια για το τι θα συμβεί στο συμβούλιο του νησιού!

Από τότε που οι φωτογραφίες του έκαναν την εμφάνισή τους στη σελίδα του αστυνομικού τμήματος στο Facebook, ο Φουσίν και τα τέσσερα αδερφάκια του έχουν προσελκύσει την προσοχή των τοπικών και των διεθνών ΜΜΕ, που αποκαλούν το κρεμ λαμπραντόρ «τον πιο χαριτωμένο σκύλο-αστυνομικό» στον κόσμο.

Το μικροσκοπικό λαμπραντόρ προς το παρόν περνάει τις περισσότερες ώρες τις ημέρας παίζοντας με τους εκπαιδευτές του με την εκπαίδευση του να μπορεί να περιμένει.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share