Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αυτό το ξενοδοχείο είναι ίσως το πιο στοιχειωμένο μέρος στον κόσμο! Για να μείνετε εκεί πρέπει να υπογράψετε ότι εισέρχεστε με δική σας ευθύνη! (photos)

8 Ιουνίου 2017 15:36
Αυτό το ξενοδοχείο είναι ίσως το πιο στοιχειωμένο μέρος στον κόσμο! Για να μείνετε εκεί πρέπει να υπογράψετε ότι εισέρχεστε με δική σας ευθύνη! (photos)

Θα μένατε σε ένα ξενοδοχείο τόσο στοιχειωμένο που πρέπει να υπογράψετε έγγραφο αποποίησης ευθυνών για να κλείσετε δωμάτιο;

Αν απαντήσετε «φυσικά»…τότε είστε πολύ γενναίοι και ίσως σας ενδιέφερε να μείνετε στο Shanley Hotel στο Ulster County στην Νέα Υόρκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Έβαλε τα κλάματα η Σάρα αλλά οι κάμερες δεν το έδειξαν ποτέ! Το περιστατικό που την εξόργισε - Παρασκήνιο

Το ξενοδοχείο Shanley βρίσκεται στα όρη Shawangunk και θεωρείται ένα από τα πιο στοιχειωμένα ξενοδοχεία των ΗΠΑ. Χτίστηκε το 1895 και η ιστορία του είναι γεμάτη τραγωδίες και παραφυσική δραστηριότητα.

Στο Shanley άρχισαν οι τραγικοί θάνατοι από τα τέλη του 190υ αιώνα. 3 από τις κόρες του αρχικού ιδιοκτήτη πέθαναν στην αγροικία και έτσι ξεκίνησε η τραγική ιστορία του ξενοδοχείου.

Επίσης, τα πρώτα χρόνια της αγροικίας έπεσε μέσα στο πηγάδι η κόρη του κουρέα και πέθανε.

Αυτοί οι τραγικοί θάνατοι δεν είναι τα μόνο παράξενα πράγματα που συνέβησαν εκεί. Η αγροικία είναι επίσης το σκηνικό πολλών φόνων και αναφορών για αγνοούμενα άτομα.

Το Shanley θεωρείται πολύ τρομακτικό, αλλά δεν ήταν πάντα έτσι. Το αντίθετο ίσχυε κατά την Ποτοαπαγόρευση, όταν το Shanley ήταν οίκος ανοχής και παράνομο μπαρ. Υπήρχαν και χαρούμενες στιγμές σε αυτό το τρομακτικό αγροτόσπιτο.

Ωστόσο, το μέρος του σπιτιού που χρησιμοποιούνταν ως μυστικό μπαρ πλέον θεωρείται από τα πιο στοιχειωμένα σημεία του σπιτιού. Όταν επισκέπτονται τον οίκο ανοχής, οι επισκέπτες αισθάνονται ζαλάδα, λαχάνιασμα, σφίξιμο και αισθήματα χαράς/στεναχώριας.

Τι είδους παραφυσικές δραστηριότητες πρέπει να περιμένει ένας επισκέπτης στο Shanley; Επισκέπτες έχουν αναφέρει ότι βλέπουν καρέκλες να κουνιούνται χωρίς να είναι κανείς δίπλα τους, αισθάνονται ζέστη ή κρύο σε σημεία στο ξενοδοχείο, ακούνε βήματα και σφυρίγματα φαντασμάτων και αισθάνονται ότι τους παρακολουθούν.

Επίσης, συχνά αναφέρουν μυρωδιές όπως άρωμα ή καπνό πίπας. Αν σκέφτεστε ότι αν είναι να μείνετε σε ένα τέτοιο ξενοδοχείο, τότε σίγουρα θα πρέπει να δείτε κι ένα φάντασμα, μην ανησυχείτε. Μια γυναίκα ντυμένη σε βικτοριανό στιλ τριγυρνά συχνά στους διαδρόμους, οπότε ίσως καταφέρετε να την δείτε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Η μεγάλη αποκάλυψη για το αγώνισμα της Κυριακής! Τι θα συμβεί για πρώτη φορά;

Το ξενοδοχείο Shanley διαθέτει 35 δωμάτια και μια κρυφή αίθουσα στο υπόγειο. Φυσικά, τίποτα καλό δεν μπορεί να συμβαίνει σε αυτή την αίθουσα. Αλλά αν θέλετε οπωσδήποτε να μείνετε σε αυτό το ξενοδοχείο, τότε σας ευχόμαστε καλή τύχη!

Εσείς πιστεύετε στα φαντάσματα; Θα μένατε ποτέ σ’αυτό το ξενοδοχείο;

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share