Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αυτές οι τρίδυμες αποφάσισαν να κάνουν τεστ DNA! Τα αποτελέσματα όμως δεν... ήταν τα αναμενόμενα!

6 Ιουνίου 2017 15:15
Αυτές οι τρίδυμες αποφάσισαν να κάνουν τεστ DNA! Τα αποτελέσματα όμως δεν... ήταν τα αναμενόμενα!

Ήταν εύκολο γι’αυτές τις τρίδυμες να πιστεύουν πως το DNA τους είναι το ίδιο, αλλά σοκαρίστηκαν όταν έμαθαν την πραγματικότητα. Σε μία προσπάθεια να δουν πόσο παρόμοιο ήταν το DNA τους, αποφάσισαν να κάνουν το τεστ μιας εταιρίας. Ωστόσο, δεν ήταν οι μόνοι που είχαν αυτή την περιέργεια.

Τρία διαφορετικά σετ από τρίδυμα και τετράδυμα έκαναν το ίδιο τεστ. Μία από τις κοπέλες, η κόρη του Dr. Phil McGraw, είπε πως ήταν σίγουρη πως το DNA τους θα είναι το ίδιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αγνώριστος: Δεν φαντάζεστε ποιος παίκτης του Survivor είναι το παιδάκι της φωτογραφίας! (photo)

Η Erica δεν ήταν η μόνη που το πίστευε και λογικό είναι. Πήραν απλά ένα δείγμα από το σάλιο τους και το έστειλαν για εξέταση. Όταν τα αποτελέσματα από τις τρίδυμες, Erica, Nicole και Jaclyn έφτασαν, πήραν μία τεράστια έκπληξη. Το DNA τους δεν ήταν το ίδιο. Οι αδερφές δεν το περίμεναν και έτσι αποφάσισαν να το ερευνήσουν περισσότερο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: To Twitter "ξεσάλωσε" με τον Γιάννη Σπαλιάρα που έκανε γυμνός ηλιοθεραπεία - Δείτε τα "επικά" tweets (Photo)

Έκανα ξανά το τεστ και αυτή τη φορά από άλλη εταιρία. Φάνηκε πως το πρόβλημα δεν ήταν με εκείνες αλλά με το τεστ. Οι ερευνητές έκαναν τα ίδια τεστ σε διαφορετικά σετ από τρίδυμα και τα αποτελέσματα ήταν ακόμα πιο παράξενα.

Δείτε τον λόγο που συνέβη αυτό στο βίντεο που ακολουθεί:

Φαίνεται πως ακόμα αυτά τα τεστ που προάγουν οι εταιρίες δεν είναι τόσο απλά και αξιόπιστα όσο θα θέλαμε.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share