Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτό είναι το χειρότερο επάγγελμα στον κόσμο: Με μια ανάσα βουτάνε στις αποχετεύσεις! (photos)

5 Μαΐου 2017 08:37
Αυτό είναι το χειρότερο επάγγελμα στον κόσμο: Με μια ανάσα βουτάνε στις αποχετεύσεις! (photos)

Λένε πως κάθε δουλειά έχει και τις δικές της δυσκολίες. Μερικά επαγγέλματα είναι αντικειμενικά επικίνδυνα και κουραστικά και άλλα απαιτούν μεγάλη συγκέντρωση και αρκετές ώρες εργασίας.

Και μπορεί ο περισσότεροι να πιστεύουμε πως το δικό μας επάγγελμα είναι μέσα στο top10 με τα πιο απαιτητικά, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως ο άνδρας στις φωτογραφίες από κάτω είναι ένας πραγματικός ήρωας... απ΄ όλες τις απόψεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τσοχατζόπουλος: Αντί να κρύβεται και να ντρέπεται κάνει δηλώσεις και σόου ο "υπουργός" της μίζας!

Στο Μπαγκλαντές, λοιπόν, και συγκεκριμένα στην πόλη Ντάκα δεν υπάρχει ειδικό μηχάνημα που να ξεβουλώνει τις αποχετεύσεις μετά από μία μεγάλη πλημμύρα ή κάποιο άλλο πρόβλημα.

Έτσι, άνθρωποι που δουλεύουν στον δήμο αναγκάζονται να μπαίνουν οι ίδιοι στις τρύπες των αποχετεύσεων, να τις καθαρίζουν μόνοι τους και να κάνουν βουτιά στα λύματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα 5 tips για να πείτε αντίο στην κυτταρίτιδα χωρίς γυμναστική!

Στις φωτογραφίες φαίνεται ένας εργαζόμενος του δήμου να βουτάει μόνος του, χωρίς ειδικό εξοπλισμό και ρούχα στην τρύπα για φτιάξει την ζημιά.

Έχοντας κοκκινισμένα μάτια και γυμνά χέρια, ο ίδιος καθαρίζει τα λύματα, εισπνέοντας ταυτόχρονα δηλητηριώδεις καπνούς, ενώ ο μηνιαίος μισθός του είναι λιγότερος από 350 εθρώ (χωρίς βαρέα και ανθυγιεινά φυσικά) σύμφωνα με ρεπορτάζ της The Sun.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θεσσαλονίκη: Γιατρός δολοφόνησε μέσα στο Ιπποκράτειο γυναίκα, η οποία ήταν αγνοουμένη εδώ και 10 μέρες!

Η Ντάκα που έχει πληθυσμό 14 εκατομμυρίων ανθρώπων συχνά αντιμετωπίζει προβλήματα στις αποχετεύσεις λόγω των συχνών βροχοπτώσεων.

Φυσικά, αυτό το επάγγελμα έχει μεγάλο κίνδυνο και παρ΄όλο που πολλοί άνδρες έχουν χάσει την ζωή τους, ακόμη δεν έχουν ληφθεί προστατευτικά μέτρα γι΄αυτούς.

Πηγή: iefimerida.gr

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share