Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Περιστατικά διάσωσης ανθρώπων που θα σας κόψουν την ανάσα. Με το 5ο σίγουρα θα δακρύσετε (Photos + video)

3 Μαΐου 2017 14:12
Περιστατικά διάσωσης ανθρώπων που θα σας κόψουν την ανάσα. Με το 5ο σίγουρα θα δακρύσετε (Photos + video)

Οι άνθρωποι στις παρακάτω περιπτώσεις διάσωσης στάθηκαν τυχεροί γιατί την κρίσιμη στιγμή, δέχτηκαν τη βοήθεια τρίτων!

7 παιδιά έπαιζαν σε μια παγωμένη λίμνη στο Central Park, όταν ο πάγος έσπασε και έπεσαν μέσα. Τα παιδιά σώθηκαν από ένα ζευγάρι που περνούσε τυχαία από εκεί κοντά και οι οποίοι κάλεσαν την αστυνομία. Ήταν πολύ τυχερά καθώς δεν θα μπορούσαν μόνα τους να διασωθούν

H 56χρονη Vickie Williams-Tillman έγινε ήρωας όταν βοήθησε έναν αστυνομικό που δεχόταν επίθεση από ένα δράστη. Η Vickie είδε από μακριά πως ο δράστης είχε αφοπλίσει τον αστυνομικό και τον χτυπούσε με μανία στο κεφάλι. Τότε χωρίς να το πολυσκεφτεί πήδηξε στη πλάτη του και ο αστυνομικός πρόλαβε να σηκωθεί και να ακινητοποιήσει τον δράστη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor διαρροή : Όλη η αλήθεια για το ποιος θα αποχωρήσει σημερα και τα "μαγειρέματα" που ετοιμάζουν για να μην χάσουν σε τηλεθέαση! Παρασκήνιο

Ο snowboarder Mac Jacobson ήταν θαμμένος κάτω από το χιόνι για 10 λεπτά μετά από απότομη πτώση του από ένα χιονισμένο λόφο. Για καλή του τύχη η σανίδα του skate προεξείχε από το χιόνι και έτσι μπόρεσε να τον βρει ο φίλος του, ο οποίος είχε αρχίσει να ανησυχεί.

Μια απίστευτη ηρωική πράξη έκανε o Manfred Kick, που οδηγούσε με το αμάξι του σε έναν αυτοκινητόδρομο έξω από το Μονακό. Ο Manfred εντόπισε ένα αμάξι μέσα στο οποίο ο οδηγός βρισκόταν λιπόθυμος. Ο Manfred έδρασε γρήγορα και αφού πλησίασε το αμάξι κόλλησε πάνω του και άρχισε να μειώνει τη δική του ταχύτητα με σκοπό να μειώσει και τη ταχύτητα του άλλου αυτοκινήτου. Και τελικά τα κατάφερε.

Τον Ιανουάριο του 2017 εθελοντές έσωσαν πάνω από 100 κουταβάκια που μεταφέρονταν μέσα σε ένα φορτηγάκι, το οποίο έπεσε μέσα σε ένα χαντάκι. Ευτυχώς όλα τα κουταβάκια είναι μια χαρά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Αποκάλυψη: Σε αυτό το ελληνικό νησί θα γίνει ο μεγάλος τελικός του παιχνιδιού!

Μια απίστευτη διάσωση συνέβη σε ένα χιονοδρομικό κέντρο. Ένας άντρας ήθελε να κατέβει από τα καθίσματα, που μεταφέρει τους ασκούμενους στη κορυφή του βουνού, αλλά όταν έπεσε πιάστηκε στη θέση ο εξοπλισμός του. Η κινούμενη θέση μετέφερε τον άνδρα πάλι προς τα πίσω, ο οποίος ήταν λιπόθυμος από το σφίξιμο των σχοινιών στον λαιμό του. Ευτυχώς ένας θαρραλέος άνδρας σκαρφάλωσε στα συρματόσχοινα και όταν το ύψος ήταν κατάλληλο έκοψε τα σχοινιά που κρατούσαν τον άνδρα δεμένο.

Πηγή: Pronews.gr

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share