Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Η αδρεναλίνη στα ύψη...στο ποταμό Ούνα!

22 Μαρτίου 2012
Η αδρεναλίνη στα ύψη...στο ποταμό Ούνα!

Δεν ικανοποιούνται ούτε με τις καταδύσεις σε μεγάλα βάθη αλλά ούτε και με το ράφτινγκ σε ένα ποτάμι! Οι «τοξικομανείς» της αδρεναλίνης έχουν μεγάλη ανάγκη για περιπέτεια και έτσι τα όρια του κινδύνου είναι... δυσδιάκριτα γι' αυτούς!

Η συγκίνηση περνάει στο επόμενο επίπεδο, όταν οι τολμηροί δύτες που βλέπετε αποφασίζουν να πηδήξουν χωρίς... αναστολές από έναν καταρράκτη ύψους 25 μέτρων, κάνοντας στη συνέχεια την πιο εντυπωσιακή τους κατάδυση στα ορμητικά νερά του ποταμού Ούνα, στα σύνορα Κροατίας και Βοσνίας-Ερζεγοβίνης.

Το τίμημα, βέβαια, αυτής της ριψοκίνδυνης κατάδυσης δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το θάνατο! Παρόλα αυτά, οι δύτες απολαμβάνουν την περιπέτεια, ρισκάρουν κάνοντας επικίνδυνα άλματα και οι βουτιές τους κόβουν την ανάσα!

Ο ερασιτέχνης φωτογράφος Mirna Vidic απαθανάτισε στο φακό τις απίθανες βουτιές, σχολιάζοντας επιτυχημένα: «Αυτοί οι άνθρωποι απολαμβάνουν τη δύναμη και την... ευελιξία του ποταμού με τον τρόπο αυτό. Η αδρεναλίνη... χτυπάει κόκκινο, όχι τόσο σε αυτούς, αλλά κυρίως σε όσους βλέπουμε αυτά που κάνουν...»! Και δεν έχει άδικο...





πηγή:per;ierga.gr

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share