Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Οι 10 hot και απαγορευμένες διαφημίσεις των celebrities...! (VIDEOS)

5 Μαρτίου 2012
Οι 10 hot και απαγορευμένες διαφημίσεις των celebrities...! (VIDEOS)

Θυμάστε το φόρεμα της Charlize Theron να ξετυλίγεται πόντο πόντο ενώ εκείνη ακολουθεί τον Martini Man; Σκέψου ότι μιλάμε για 17 χρόνια πίσω. Από τότε πολλά έχουν αλλάξει...

Tα ρούχα είναι πολύ λιγότερα και τα προϊόντα που δεν χρησιμοποιούν το σεξ για να διαφημιστούν μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού. Και σκέψου ότι δεν έχουμε συμπεριλάβει καν τα διαφημιστικά της Victoria's Secret. Αυτό θα ήταν αδικία για τις υπόλοιπες.

10, Paris Hilton/ Carl's Jr

Η δισεκατομμυριούχος Barbie δεν θα μπορούσε ποτέ να μπει στο top100 των φαντασιώσεών μου. Αλλά ομολογώ ότι οι ειδικοί της αλυσίδας burger Carl's Jr (οι ίδιοι που μας έδωσαν την αφορμή, μέσω της διαφήμισης της Kate Upton), κατάφεραν να την κάνουν να τρώγεται. Αν και γενικά η φόρμουλα 'ξανθιά να πλένει αυτοκίνητο' μου κάνει πολυφορεμένη.

9, Όλγα Φαρμάκη, Chevrolet Matiz

Είτε το πλένει, είτε προσπαθεί να βρει ένα τρόπο να μπει εντός του, η Όλγα ανεβάζει το 'μικρό' της Chevrolet ένα επίπεδο παραπάνω. Και θα ήταν ντροπή μας να μην την συμπεριλάβουμε σε αυτή την λίστα. Και μάλιστα Χ 2.


8, Heidi Klum/ Guitar Hero

Η φράου Heidi κάνει ακόμη και τις λευκές κάλτσες σέξι, σε αυτό το tribute στην θρυλική σκηνή του Tom Cruise να χορεύει με τα εσώρουχά του στο σαλόνι του σπιτιού του στο Πονηρές Μπίζνες ενός Πρωτάρη

7, Kim Kardashian/ Sketchers

Είναι από πάνω της, έτοιμος να την γυμνάσει. Και εκείνη τον παρατάει για ένα ζευγάρι παπούτσια. Μια χαρά διαφήμιση από την Kim, η οποία εννοείται πως προβλήθηκε κατά την διάρκεια του Superbowl. Αν και μας πήρε λίγη ώρα να αποφασίσουμε αν προτιμάμε αυτή ή την άλλη που έχει κάνει για την αλυσίδα burger Carl Jr. Ναι, την ίδια για την οποία έβγαλε τα ρούχα της η Kate Upton


6, Rihanna/ Armani

Το κορίτσι μας χρησιμοποιεί το πίσω μέρος της λιμουζίνας ως καμαρίνι. Α, έχει και ξανθιά περούκα. Αυτό, στην περίπτωση της, αρκεί.


5, Beyonce/ Heat

Είπε να βγάλει ένα άρωμα, έτσι για να συμπληρώσει το εισόδημα της, και πέσανε να την φάνε. Aπαγόρεψαν να παίζει η διαφήμιση πριν τις 11 το βράδυ, μόνο και μόνο επειδή είναι γυμνή και ιδρωμένη. Αν δεν αποτελεί αυτό ρατσισμό και εγώ δεν ξέρω να το αποκαλέσω. Ίσως από την άλλη να τους ενόχλησε που δεν ήταν ξενέρωτο, όπως αντίστοιχες διαφημίσεις της Scarlett Johansson, της Olivia Wilde ή της Kate Moss.


4, Eva Mendes/ Calvin Klein

Κυλιέται στο κρεβάτι; Το έχουμε ξαναδεί. Έχει από πάνω sexy voice over; Σιγά τα αυγά. Αλλά, κάτσε μισό λεπτό, τι κάνει αυτή η ρώγα; Σε διαφήμιση; Μήπως είναι η αρχή ενός νέου υπέροχου trend; Ποιος ξέρει. Πάντως, για να είμαστε σίγουροι, ας την βάλουμε στην λίστα. Και μάλιστα σε καλή θέση.


3, Pamela Anderson/ Crazy Domains

Η 40άρα Pamela ως σέξι executive, η βοηθός της και πολύ γάλα. Εννοείται πως απαγορεύτηκε η προβολή της από τα αμερικάνικα τηλεοπτικά δίκτυα. Ευτυχώς δηλαδή που υπάρχει και το internet. Όχι τίποτα άλλο, μην πάει ο κόπος της χαμένος.


2, Dita Van Teese/ Renault Clio

Η Dita, ο Αρνί και η Rihanna στο ίδιο βίντεο, είναι κάτι που από μόνο του έχει την σημασία του. Αν και εμείς προτιμάμε αυτή την extra footage εκδοχή, αποκλειστικά για το internet, όπου η Dita έχει μεγαλύτερη ευχέρεια χρόνο να μας δείξει τι μπορεί να κάνει.


1, Kylie Minogue/ Agent Provocateur

Η Kylie, με εσώρουχα, πάνω σε ένα βελουτέ μηχανικό ταύρο. Και, από την έκφραση του προσώπου της, να αισθάνεσαι ότι το απολαμβάνει. Σοκ και δέος. Τα θερμά μας συγχαρητήρια στους ανθρώπους της εταιρίας. Σε τέτοιο βαθμό που σχεδόν τους συγχωρούμε για την απόφαση τους να στέψουν μια χρονιά εκπρόσωπο τους την Maggie Gyllenhaal. Εννοείται πως δεν παίχτηκε ποτέ στην τηλεόραση.

Πηγή: oneman

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share