Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ:Άλλαξε φύλο τρεις φορές!

5 Μαρτίου 2012
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ:Άλλαξε φύλο τρεις φορές!

Η νεαρή κοπέλα Adeleh που γεννήθηκε αγόρι, κατάλαβε στα 28 της χρόνια ότι είναι ερμαφρόδιτη. Μέχρι τότε όμως για να ανακαλύψει την σεξουαλική της ταυτότητα... άλλαξε τρεις φορές φύλο! Απίστευτο;

Η ιστορία της ξεκίνησε όταν στα 3 χρόνια της κατάλαβε ότι είναι κορίτσι και έτσι δυσκολευόταν να μεγαλώσει. Η ίδια είπε: "Τότε όλοι μου έλεγαν ότι είμαι αγόρι και να παίζω με αγορίστικα παιχνίδια, αλλά εγώ ήξερα ότι ήμουν κορίτσι."



Απελπισμένη η Adeleh στην εφηβεία της επισκέφθηκε μια εξειδικευμένη κλινική και αποφάσισε να γίνει γυναίκα χωρίς όμως να καταφύγει σε χειρουργική επέμβαση. Στα 20 χρόνια της όμως αποφάσισε να ζήσει ως άντρας και την έλεγαν Αδάμ. Στα 28 της χρόνια της είπαν ότι είναι ερμαφρόδιτη και ότι έχει τα φυσικά χαρακτηριστικά και των δύο φύλων.



Η νεαρή κοπέλα με τα μπλε μαλλιά της και τα πολλά τατουάζ είχε πάει στην Ταϊλάνδη για να βάλει εμφυτεύματα στο στήθος και η εγχείρηση πέτυχε. Στη συνέχεια όμως όταν επέλεξε να βάλει πιο οικονομικά εμφυτεύματα στους γλουτούς ήταν καταστρεπτικά και της δημιούργησαν χρόνιες παθήσεις. Η Adeleh δήλωσε: "Είχα εμφυτεύματα στους γλουτούς μου. Ακούγεται σαν ματαιοδοξία, αλλά εκείνη την στιγμή ήταν σημαντικό για μένα."

Πηγή:Tlife.gr

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share