Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Όσα μας..."αγανακτούν" στα αγαπημένα μας κινούμενα σχέδια!

10 Φεβρουαρίου 2012
Όσα μας...

Τα κινούμενα σχέδια σίγουρα όλοι κάποια στιγμή τα αγαπήσαμε. Στον κόσμο τους, υπάρχουν πολλοί κανόνες οι οποίοι δεν ισχύουν στον πραγματικό κόσμο. Στα κινούμενα σχέδια τα πάντα είναι πιθανά φτάνει να δημιουργηθούν πρώτα στη φαντασία του σχεδιαστή τους. Ας μελετήσουμε μερικούς από αυτούς τους κανόνες που αν και ισχύουν στα κινούμενα σχέδια, δεν ισχύουν όμως και στον πραγματικό κόσμο.

ΚΑΝΟΝΑΣ 1
Οποιοδήποτε άτομο παραμείνει ξεκρέμαστο στον αέρα, θα παραμείνει στον αέρα μέχρι να συνειδητοποιήσει την κατάσταση που βρίσκεται. Τότε θα αρχίσει να πέφτει προς το έδαφος. Πολλά παραδείγματα έχουμε από τον Ντάφυ Ντάκ. Τον βλέπουμε να τρέχει σε ένα ύψωμα και ξαφνικά το έδαφος να τελειώνει. Αυτός παραμένει για μερικά δευτερόλεπτα ακίνητος, μέχρι που κοιτάζει κάτω. Τότε αρχίζει να πέφτει.

ΚΑΝΟΝΑΣ 2
Οποιοδήποτε σώμα περάσει μέσα από κάποιο στερεό αντικείμενο σπάζοντας το (συνήθως τοίχο), το σπάσιμο θα απεικονίζει ακριβός το περίγραμμα της μορφής του. Συμβαίνει συχνά όταν κάποιος τρέχει πανικόβλητος ή όταν καταδιώκεται από κάποιον. Ξαφνικά συγκρούεται με τον τοίχο σπάζοντας τον, και περνάει από μέσα. Το σπάσιμο είναι ακριβώς το σχήμα της μορφής του.

ΚΑΝΟΝΑΣ 3
Ο χρόνος που χρειάζεται για να πέσει στο έδαφος ένα αντικείμενο που ρίχνεις απ' την ταράτσα κάποιου κτιρίου, είναι πάντα μεγαλύτερος απ' τον χρόνο που χρειάζεσαι για να κατέβεις τις σκάλες και να το πιάσεις πριν πέσει στο έδαφος.

ΚΑΝΟΝΑΣ 4
Το να σε πυροβολήσουν είτε με όπλο είτε ακόμη και με μπαζούκα δεν είναι κάτι το τρομερό. Απλά θα μαυρίσει για λίγο η μορφή σου.

ΚΑΝΟΝΑΣ 5
Κάποιο σώμα που βρίσκεται σε κίνηση θα συνεχίσει να κινείτε μέχρι που να σταματήσει πάνω σε ένα στερεό αντικείμενο. Είτε σε εκτινάξουν με κανόνι, είτε σε εκτινάξουν με σφεντόνα, εσύ θα συνεχίσεις να κινείσαι με ταχύτητα μέχρι που να συγκρουστείς κάπου.

ΚΑΝΟΝΑΣ 6
Ορισμένα σώματα μπορούν να περνούν μέσα από τοίχους ή βουνά φτάνει πρώτα να ζωγραφίσουν πάνω τους ένα τούνελ μέσα απ' το οποίο θα περάσουν. Την ίδια στιγμή όμως, άλλα σώματα δεν το μπορούν να περάσουν από μέσα όσο και αν το προσπαθήσουν.

ΚΑΝΟΝΑΣ 7
Σε περίπτωση που κάποιος καθίσει πάνω σε ένα αιχμηρό αντικείμενο, αυτός πάντα πρέπει να εκτιναχθεί ψηλά με ταχύτητα.


Πηγη:gelastoxilaki.info

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share