Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ποιος γνωστός... ευτραφής πολιτικός έπεσε στα "χέρια" του Karl Lagerfeld; (PHOTO)

8 Φεβρουαρίου 2012
Ποιος γνωστός... ευτραφής πολιτικός έπεσε στα

Ο Karl Lagerfeld ποτέ δεν έκρυψε το γεγονός ότι έχει πολύ ισχυρή άποψη και γνώμη για κάθε πτυχή της καθημερινότητάς και δεν σου κρύβουμε ότι αυτό είναι και ένα από τα χαρακτηριστικά του που αγαπάμε πολύ. Αυτό όμως δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι τον δικαιολογούμε πάντα. Μια από τις απόψεις του που μας δημιούργησε ανάμεικτα συναισθήματα ήταν και αυτή που εξέφρασε στην εφημερίδα «Metro» για την Adele: «Η Adele είναι το πρόσωπο του τώρα. Είναι λίγο χοντρή αλλά έχει ένα πανέμορφο πρόσωπο και εξαίσια φωνή».

Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Kaiser σχολιάζει αρνητικά το βάρος ενός προσώπου αλλά όπως και να το κάνουμε, αυτό δεν μπορεί να δικαιολογηθεί. Βέβαια ο Lagerfeld δεν έμεινε μόνο στην Adele αλλά έκανε κριτική και σε άλλους όπως στους Ρώσους άντρες («είναι πολύ άσχημοι») αλλά και την Ελλάδα («Κανένας δεν θέλει να εξαφανιστεί η Ελλάδα αλλά οι Έλληνες έχουν μερικές πολύ αηδιαστικές συνήθειες. Το ίδιο και η Ιταλία»).

Για το τέλος όμως σου αφήσαμε το καλύτερο. Ορίστε το σκίτσο του Ευάγγελου Βενιζέλου που ετοίμασε ο Lagerfeld και το δημοσίευσε στην εφημερίδα:

Πηγή: www.yupi.gr

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share