Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δείτε τα πιο όμορφα χριστουγεννιάτικα δέντρα του κόσμου!

23 Δεκεμβρίου 2011
Δείτε τα πιο όμορφα χριστουγεννιάτικα δέντρα του κόσμου!

Δείτε τα πιο εντυπωσιακά δέντρα του κόσμου!


Μήπως το χριστουγεννιάτικό σας δέντρο έχει ήδη αρχίσει να χαλάει και να μαδάει στο χαλί σας; Μήπως τελικά έπρεπε να είχατε βάλει περισσότερη φαντασία στο χριστουγεννιάτικο στολισμό σας; Θέλετε να δείτε τι σημαίνει πραγματικά «χριστουγεννιάτικο δέντρο»; Σας παρουσιάζουμε τα πιο ιδιαίτερα χριστουγεννιάτικα δέντρα στον κόσμο και ευχόμαστε η λάμψη τους να φωτίσει και τη δική σας ζωή.

Το πιο... παριζιάνικο χριστουγεννιάτικο δέντρο, Παρίσι, Γαλλία

Τα Χριστούγεννα είναι μια υπέροχη εποχή για να επισκεφθείτε το Παρίσι. Για να πούμε την αλήθεια, κάθε εποχή είναι καλή για να επισκεφθείτε το Παρίσι, αλλά τώρα υπάρχει μια παραπάνω λάμψη στην πόλη, όπου ο Πύργος του Άιφελ έχει βάλει τα ... γιορτινά του και τα καταστήματα στην Champs Elysees ανταγωνίζονται για την καλύτερη διακόσμηση. Ωστόσο, το πιο διάσημο στολίδι είναι το μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο στη Galeries Lafayette.

Το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο δέντρο που επιπλέει, Ρίο ντε Τζανέιρο, Βραζιλία


Εκατό χιλιάδες άνθρωποι παρακολούθησαν το άναμμα του μεγαλύτερου πλωτού χριστουγεννιάτικου δέντρου του κόσμου στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας. Και μπορεί ο ανταγωνισμός να μην είναι μεγάλος, όσον αφορά στα χριστουγεννιάτικα δέντρα που επιπλέουν, το σίγουρο όμως είναι ότι, με 85 μέτρα ύψος και 542 τόνους βάρος, το δέντρο στο Ρίο είναι αρκετά μεγάλο. Ο στολισμός του περιλαμβάνει 3.3 εκατομμύρια λαμπτήρες και το δέντρο έχει γίνει ένα από τα κύρια τουριστικά αξιοθέατα της πόλης.

Το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Lagoa Rodrigo de Freitas, συνοδεύτηκε από μια συναυλία, πολλά πυροτεχνήματα και την επίσημη ανακοίνωση των Παραολυμπιακών Αγώνων του 2016.

Το υψηλότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο, που δεν είναι δέντρο, Gubbio, Iταλία

Φωτογραφία: www.alberodigubbio.com

Το υψηλότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο στον κόσμο, ουσιαστικά δεν είναι δέντρο! Η πόλη Gubbio στην Umbria της Ιταλίας είναι υπερήφανη που φιλοξενεί ένα σχηματισμένο από φώτα δέντρο 800 μέτρων, στην πλαγιά του βουνού Ingino. Το δέντρο αποτελείται από πάνω από 800 φώτα και «κοιτάζει» προς την πόλη.

Το 1991, το δέντρο στο Gubbio, γράφτηκε στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες. Παραμένει αναμμένο καθ 'όλη την περίοδο των Χριστουγέννων, μέχρι και μετά τα Θεοφάνεια. Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι πηγαίνουν κάθε χρόνο στο Gubbio κατά την περίοδο των Χριστουγέννων για να θαυμάσουν το δέντρο. Περισσότερα στο: www.alberodigubbio.com .

Το πιο ακριβό χριστουγεννιάτικο δέντρο, Τόκιο, Ιαπωνία

Φωτογραφία: http://tokyobling.wordpress.com

Το δέντρο έχει περίπου 2,4 μέτρα ύψος και αποτελείται από 12 κιλά ατόφιο χρυσάφι! Είναι δημιουργημένο από χρυσές πλάκες και περίπου 50 στολίδια σχήματος καρδιάς και κορδέλες από καθαρό χρυσό. Το πολύτιμο αυτό δέντρο, αξίας περίπου 1,95 εκατ. δολαρίων, θα στολίζει μέχρι τις 25 Δεκεμβρίου τη βιτρίνα του κοσμηματοπωλείου Ginza Tanaka στο Τόκιο.

Το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο δέντρο LEGO, Λονδίνο, Αγγλία


Το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο δέντρο από τουβλάκια LEGO, βρίσκεται στην κύρια αίθουσα του σταθμού St Pancras ( http://stpancras.com ) στο Λονδίνο. Έχει ύψος 10 μέτρα, είναι κατασκευασμένο από 600.000 τουβλάκια Lego και διακοσμημένο με πάνω από 1000 Lego στολίδια.

Η επιτυχημένη κατασκευή είναι η τελευταία καλή είδηση για τη δανέζικη εταιρεία παιχνιδιών, η οποία ανακοίνωσε αύξηση κατά 25% στις πωλήσεις του εξαμήνου.

www.clickatlife.gr

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share